查看: 7229|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] HK SER o甘多年後先出?畫質方面,懷疑ar!

我記得系我小5定隒個時就系網上見到jp有龍珠online,o甘系o甘等ar等...
耐到我都就5記得,e+我都升中4la...我頂佢e+先出...e+online games 畫質可以好到貼近pc game,但系一個o甘耐ge online e+先出, 會5會好似玩信長o甘ga?==(魔3)
官方cut d圖就系ok ge...但系大家都知只系睇cut圖會死人ga ma...

劇情就5怕ge,話曬系jp動漫ge經典,
但系好驚d畫質會超廢
回復

= =what?當年你會唔會係記錯左?
你唔信畫質既話其實可以上youtube睇.
回復 支持 反對

我記得1~2年前已經話有龍珠ONLINE...~~
回復 支持 反對

畫質靚到好似龍谷咁你估有咩後果@@?

後果咪你部機負荷會好大囉
回復 支持 反對

冇記錯= =可能系小6
仲記得個時系某d譠見到有人話尼d kai game hk5會出
個時5識打字ge我,打左個fuxk....
回復 支持 反對

畫質靚到好似龍谷咁你估有咩後果@@?

後果咪你部機負荷會好大囉
jackyam123 發表於 13-8-2011 16:01

冇野ar你?
我地用得貴顯卡同cpu等ge野就系想要高畫質咋ma
你o甘講,d顯卡要黎托?隻隻game好似gba o甘得la?,負荷米細lo,百9幾開都得tim
回復 支持 反對

冇野ar你?
我地用得貴顯卡同cpu等ge野就系想要高畫質咋ma
你o甘講,d顯卡要黎托?隻隻game好似gba o甘得la? ...
gbagames 發表於 13-8-2011 16:11

咁係你地用得貴姐.唔係個個都負擔得起,你話驚gm佢地n年都唔出個龍珠

人地為左出香港龍珠特登出香港wasabii(唔知係咪.好耐以前就唔見有香港既wasabii)

耐d都無計架?人地係台灣又要係香港登記又要搞喱搞角 係咁架啦

同埋你打機正係為左畫質?
回復 支持 反對

日ser 出左n年,確實年數ge我5系好知,但系一定耐
系5系個個人都用貴顯卡,有用ge我系為追求畫質, 你話咩負擔大,你5識去設定到教低佢ga?
同埋我打機第一系睇畫質同效果
回復 支持 反對

日ser 出左n年,確實年數ge我5系好知,但系一定耐
系5系個個人都用貴顯卡,有用ge我系為追求畫質, 你話咩負擔 ...
gbagames 發表於 13-8-2011 16:22

咁無野講啦睇畫質(高畫質對於我黎講好遙遠我先話係負擔姐,我之前玩個隻game 我set到1024x768  玩左無3-4個月就燒左張顯卡)
回復 支持 反對

咁無野講啦睇畫質(高畫質對於我黎講好遙遠我先話係負擔姐,我之前玩個隻game 我set到1024x768  玩左 ...
jackyam123 發表於 13-8-2011 16:26

你= =真系冇野ar ma... 1024x786 5系好關事,主要系入面d特殊效果
如果你系1024x786,特殊效果全關/最低,你張顯卡都燒,o甘你實系比人呃,咩垃圾顯卡?
5裝用cpu補都好過佢la下哇
回復 支持 反對