打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] HK SER o甘多年後先出?畫質方面,懷疑ar!

你= =真系冇野ar ma... 1024x786 5系好關事,主要系入面d特殊效果
如果你系1024x786,特殊效果全關/最 ...
gbagames 發表於 13-8-2011 16:36

呢家野我真係唔係好知a0a
回復 支持 反對

呢家野我真係唔係好知a0a
jackyam123 發表於 13-8-2011 16:37

我以前都5系好知咩系顯卡,後來先知自己廠機廢機冇顯卡,個時仲教到全特殊效果 最高,但系都只系LAG 同CPU熱,O甘用左2年,到中1先換腦裝顯卡

如果我系你,張顯卡O甘就燒我實去搵賣個條友
回復 支持 反對

1開始右唔會投資咁多落去
回復 支持 反對

其實係YOUTUBE己經有好多台灣玩家/官方既片
請樓主去睇睇
一般遊戲台服無可能同港服差太多  
最多係人數問題
至於你話幾年前就有
我淨係知舊年台版先公測
畫質唔差
應該無樓主你講甘耐時間
回復 支持 反對

有無真係咁耐..
我好似小六個時見過
E+升中三
回復 支持 反對

講真,你都係得果17歲,你負擔到貴既cpu同顯卡?_?
係你老豆老母負擔炸?_?你出黎搵錢果陣先學人講話咩負擔喇[fuxk]
回復 支持 反對

冇野ar你?
我地用得貴顯卡同cpu等ge野就系想要高畫質咋ma
你o甘講,d顯卡要黎托?隻隻game好似gba o甘得la? ...
gbagames 發表於 13-8-2011 16:11

咁係咪應該到硬件區影箱內+PO LIST出黎分享下呢XD
硬件區係靠你地D有錢人帶動架喇!!!(你唔好同我PO出黎顯卡低過570同I7 2600K- -)
回復 支持 反對

回復 16# DicKiT

可能你屋企大把,17歲5洗出去做野,你尼d人咩都5吾 手+然 知咩事就系到廢up,fuxk 我w0r
串人w0r,你搵d電腦高手cheak下我ip,睇下我系咩國家la,kai 子.我同你講我e+部腦系我由打工d錢
""負擔""ga  高手^_^

串w0r.嘈w0r.勁w0r. 系ge可能你e+都仲系老豆老母比錢ga ma.
回復 支持 反對

回復 17# s15ooooo

o甘講姐系串姐,
再講一次:可能你屋企大把,17歲5洗出去做野,你搵d電腦高手cheak下我ip,睇下我系咩國家la,kai 子.我同你講我e+部腦系我由打工d錢""負擔""ga!

顯卡:用ing GTX570 冰龙版
最近入左張 HD6970
你話5好同你PO出黎顯卡低過570同I7 2600K,
o甘我系要po低ge話,系米犯版規? 搵人封8+1我ip  ar笨6+1!
回復 支持 反對

回復 4# jackyam123
玩online game點會負荷太大{:14_704:}
(唔計你用5,6年前既電腦)
回復 支持 反對