打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] HK SER o甘多年後先出?畫質方面,懷疑ar!

1星期增值50蚊 食飯錢+交通費? 上班一族?
btw,唔知買點係你生活支出既一部份
回復 支持 反對

回復 24# gbagames
你講野句句粗口,1d修養都無,唔怪得你17歲走出黎做野喇,原來讀屎片既^_^,但我真係好佩服你讀屎片都咁勁,2個月草到1m5, 1個月草到750k ,人地做雞做鴨都無你搵咁多^_^~~~
回復 支持 反對

回復  gbagames
你講野句句粗口,1d修養都無,唔怪得你17歲走出黎做野喇,原來讀屎片既^_^,但我真係好佩服你 ...
DicKiT 發表於 15-8-2011 16:45

^_^wa,1m5 hkd你搵5到咩?搵人cheak下我ip睇我系邊?^^
你尼d人系香港做到隻狗o甘都系26蚊(只系講你~)
我系usa 1日系勤力做都有60usd啦
我系日日做再勁d腦都入到la^_^
話9我做鴨,小心d 現眼報ar,^_^
你17歲5洗做系因為你仲用緊屋企錢咋
以為175洗做好威?^^
成個on8+1系o甘,點姐,屋企大把啦wow
遲早米比你敗 手然 曬^^
死on8+1系,上面嘈我用屋企錢,e+右話自黎做野就讀c片,你真系好撚on8+1,真ga,笑 手然 死我d fd,佢地一面睇一面笑,你系要串就米8+1前後矛盾la!
回復 支持 反對

^_^wa,1m5 hkd你搵5到咩?搵人cheak下我ip睇我系邊?^^
你尼d人系香港做到隻狗o甘都系26蚊(只系講你~)
我 ...
gbagames 發表於 16-8-2011 04:25

哇完來你usa做野

唔怪得咁有錢啦@@

不過而家你usa玩有時差...

有可能你玩既時候好多人off哂=.=
回復 支持 反對

回復 33# gbagames
邊手然到有前後矛盾^_^ ,我開頭誤解左你用老豆老母錢,SOR9RY囉^_^,
但有時SAY SORRY 唔一定要咁白,前文咪無題囉^_^,
我都知暑假可以搵暑期工既^_^;
另外,我無話讀屎片搵唔到錢,
亦都無話讀屎片一定搵唔到大錢,
仲有我無話你做鴨^_^ ,眼殘驗眼喇^_^,
我只係話人地出黎做企街都未必好似你咁搵咁多^_^,
我係衷心咁讚你^_^ ,估唔到你理解能力咁差^_^,
仲話自己係USA ,USA?_? WHO FUCKIN CARE^_^
住USA 一定有錢咩^_^? USA 大手然晒^_^ ,大手然到可以隨街話人戇 1.5+2+2.5+3 ,
就算你好似BILL GATES / WARREN EDWARD BUFFETT  咁大把錢,唔該你積下口德喇^_^
最後,你話自己2個月搵1M5 ,
1M5=1,500,000 = 1500K
按你1日搵60USD , 2個月最多62日,
62*60=1240USD
我就當
USD$1: HKD $8
1240X8= HKD$29760 ~ 30000
作到咁大都有^_^
回復 支持 反對

回復  gbagames
邊手然到有前後矛盾^_^ ,我開頭誤解左你用老豆老母錢,SOR9RY囉^_^,
但有時SAY SORRY 唔一 ...
DicKiT 發表於 16-8-2011 17:07

衷心咁讚我?問心la kai子,你有冇野ar,日日做ga?你知5知有幾辛苦?!
5知就收la,我屋企系5算有錢,但1m-2mhkd電腦可以比到,但系我想自己努力搵錢,似你?勁到yy o甘wow,收la,
我highschool學生咋,你話9我讀屎片你冇9野ar?
仲9敢話衷心咁讚我?!有冇人信你ar,on 9系! 火撚到粗口都直爆

仲有,我5撚系作60蚊1日,系hk學生系m記做到系o甘有幾多ar?系尼到最少肯努力做就有收穫la!
點ar系米洗屋企$洗到系左ar!到e+都5肯回?驚AR!!!!!!!!!

點9樣AR你,幾大AR,串9人讀屎片,讀到邊AR你!5撚系你搞9火我會撚嘈你?我系冇口德,你都冇GA咋死KAI子!
回復 支持 反對

哇完來你usa做野

唔怪得咁有錢啦@@

不過而家你usa玩有時差...

有可能你玩既時候好多人off哂=.= ...
jackyam123 發表於 16-8-2011 10:05

錢系辛苦做野搵GE...你都可以GE...但HK人工好低...
都冇計= =想玩MA...
回復 支持 反對

回復 36# gbagames
大過你又點,細過你又點?_?
年齡只不過係過數字^_^
highschool 學生唔可以讀屎片?_?  
讚你2個月做到百萬富翁又要問候人;
讀邊到又點?_?李+x 都係工廠出生,
正如我之前咁講,讀屎片唔代表唔可以發達^_^;
btw ,我從來無話你作你搵60usd 1日, 我係讚你2個月搵到'''1.5million'''' 咁多,
你話我話你讀屎片 ,我覺得完全無錯^_^,讀咁多書唔知咩叫修養,郁下就係咁講粗口,
雖然,我某程序唔覺得講少量粗口係問題 ,因為粗口始終係中國幾千年黎既優良傳統,
但我覺得你因為1d人既批評/言論而令到你不斷爆粗,係一個不智既表現,亦代表左你既eq(emotional intelligence) 係有問題[[[異常地低^_^]]]
我希望你可以好好咁改善自己既言行同埋情緒;
仲有,唔回覆唔代表我驚你^_^,只係我都有自己要做既事,唔係得你咁得閒^_^
回復 支持 反對

回復 38# DicKiT

我妖,同你講野真系好曬氣,明系反串我右吾9認,系o甘重覆自己講ge野.讚我wo,冇話我作wo,心照la尼d野,一條死on9.你米系到再撚on9d嘈落去lo,再系o甘重覆自己講ge野lo,冇人理9你.睇上面d人就知個個當你on9當睇5到你d cm"la.仲死頂,反歸la你

5理你幾大,心智都成個小學雞o甘.
回復 支持 反對

回復  DicKiT

我妖,同你講野真系好曬氣,明系反串我右吾9認,系o甘重覆自己講ge野.讚我wo,冇話我作wo ...
gbagames 發表於 17-8-2011 05:22

兩個都恰下恰下甘-0-..TOPIC CLOSE@@
回復 支持 反對