樓主: kaikai456123
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] CyclopsII玩家人個人solo

關閉 [複製鏈接]
咁又好似係啵 好似會有硬直嫁啵
~天宮紫月~ 發表於 2-5-2011 12:17

琴日問過一D相熟既老手,佢地話斬得咁快有幾個可能性
一係就手制(但係樓主堅持唔係)
一係就超令鍵盤(不過樓主一樣話佢鍵盤唔過三百蚊,咁冇可能)
一係就改鍵盤鍵,改左係令到自己禁得順D,同埋出到咁快既斬(呢個最大可能)
回復 支持 反對

不知道是不是我存在偏見
覺得一堆的拍拍,只懂得玩1轉
或者一些有程式,角色就會厲害的角色
離題了...
請問CYCLOPS有沒有實戰的片段,我對這個比較有興趣
AND,去到網咖,能發揮出相同的水準嗎?
希望能回答我這兩個問題
回復 支持 反對

不知道是不是我存在偏見
覺得一堆的拍拍,只懂得玩1轉
或者一些有程式,角色就會厲害的角色
離題了...
請問CY ...
boby125 發表於 2-5-2011 13:15

例如愛咪不用程式
所以才輸給我(?)
順帶一提 我還沒看過正電用2,3,4轉 除了瑪琳和愛咪 (?)
回復 支持 反對

如果kb玩到咁...會唔會手殘-.-
回復 支持 反對

拉4...
之前見過虎同埋善做過@@佢地用手制做都好似做到類似既速度
但係...只可以係一d高既地方..同埋死角先做到...
meow喵 發表於 2-5-2011 11:41

善吾用手制貼地刀可以做倒好快``   
但佢z斬到的話5係會慢左架咩?
gc5係斬到野就會有傳說中既硬直架咩
咁如果佢斬到 佢個速度一定無宜家咁快架b ...
叛逆小天 發表於 2-5-2011 12:15
如果V斬/回斬做得快既可以鞭倒屍
單向既蓄地流吾知得吾得呢

單向比來回既速度可以做得更快,因為按鍵輸入比較少(只限蓄地流,貼地斬)
仲有,呢種速度系小弟前所未見既一種神速. (恕小弟孤陋寡聞)
硬直系會有,旦系片中人所及既速度足以令佢鞭倒屍`
P.S 仲有大概50-100既Ping未算在內.
  總之就因為少少少既Delay,佢斬果陣未見倒佢自己斬中人
  所以速度未因斬中敵人而有所改變,即是還是神速
  旦系人地其實已經走左埋去...食左佢果時啲神速斬
回復 支持 反對

回復  ~天宮紫月~

hihi,where不雅用乳
firepooh 發表於 2-5-2011 10:31

HAHA不雅用乳?
哦哦哦哦哦哦哦團團團團團團團團團團團團團團哦團團團團團哦團團團團團
思你難卡
思弓奇案
神魔思密碼
...
...
...
回復 支持 反對

........ 點解我笑點可以咁低
回復 支持 反對

琴日問過一D相熟既老手,佢地話斬得咁快有幾個可能性
一係就手制(但係樓主堅持唔係)
一係就超令鍵盤(不過 ...
taxitaxi7 發表於 2-5-2011 13:14

佢仲未計番做港元...佢應該100蚊都唔洗個鍵盤...
回復 支持 反對

講真..
好多S2捉唔到人既情況去到合併之後都可以捉到
所以我認為Dio同魔四捉係比較爛線既情況之下先做到
(KOG都唔會比你連捉掛-0-咁玩晒啦)
回復 支持 反對

= ="  真是激烈呢!   有人有這麼閒   用搖桿or程式  拍片上傳 讓大家炫燿麻?   覺得開始引發火藥味的人是不是遊戲輸不起~~~ 別人真技術 上船分享 你來澆冷水呀~"~     正電拍拍0.0   你管人家 ID是什麼   有那麼重要麻-.-  你們是不是一群狗仔壓  輸到腦羞  見不得別人強  出來砲轟 扯 手制 程式  優化~
    是你門 遊戲玩不透  什麼都不知道吧-.-  為何永恆冒險  可以這麼出名 因為 這需要 技術問題   那就代表覺得這只有 手制 案的出來的"版友"    你們是 見識淺薄還是~?      或許 手制真的案的出來 我是不清楚  那你要不要也發文呢~ 2.3.4轉   你沒看過? 那是你 1轉就被玩死死 需要2.3.4轉麻~~  那些砲轟的~~ 你1~4轉 開出來 都玩不贏 人家一轉惹 你憑啥呢??  想看? 去看你的敗照 比較實際吧- -
     ))) 單純感覺  版主舉例了很多發生過的實例    而那些砲轟的 只是~~ 在那邊 沒梗當有梗  憑這自己見識淺薄 腦都還沒想好 就要引發火藥味了  搞不懂~~ 好好的論壇 就是有這種人 會來澆冷水   
    版主都有ID出來惹 你何不親自體驗一下呢??       "你是怕你洗好的勝績"  又被"敗績"追過麻??

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
meow喵 -10 小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對