樓主: kaikai456123
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] CyclopsII玩家人個人solo

關閉 [複製鏈接]
回復 70# _山窮水盡.

HI,I AM WASH 版 DOG
回復 支持 反對

第一句就說[狗眼見人低],,sigh
有實力都唔應該咁串人=[
喵版扣得好(y)

btw,,lagme魔4都經常連捉,,好9><

P ...
letmeflyaway 發表於 2-5-2011 08:50

thx....我很認同佢係實力派,
但無論係論壇..又或者game到...
佢都唔會放人在眼內..sad...

----------------------------------------------
拉4...
之前見過虎同埋善做過@@佢地用手制做都好似做到類似既速度
但係...只可以係一d高既地方..同埋死角先做到...

魔4奸火...好似上下火奸..無咩特別

莉1奸田個度 我o左嘴
回復 支持 反對

同埋我想問最後果到.
拉思果招系咪叫一斬
`碎 發表於 1-5-2011 22:45

果招系係 段上蓄地流 (貼地z 平台版)
而吾系一斬,一斬吾會運用到貼地, 而系用飄

拉4那個一斬,,,好像一定要在旁邊的位置才可以那麼快,, ...
笠曳 發表於 2-5-2011 01:02

吾一定,只要係平地上面刀做倒同樣既速度
旦系我吾排除貼牆有加速(易啲,快啲,穩定啲)既可能`

魔四的確係上下耕
Dio彈開捉返轉頭+魔四連捉全部都只係「爛線」既情況下做到
btw拉四地流地到得個影既應該 ...
hj1op2 發表於 2-5-2011 04:16

片中人想做耕火,旦吾熟習,先做吾出幾多下
而佢做果個更加吾系上下火,上下火系每跳/落地刀有一下火

btw,你可以去試下跳起衝埋去,睇你條血一下冇左,fatal仲要比人鞭屍
前提系,佢除左段貼,仲要有z倒 (條片冇聲,聽吾倒佢有冇斬到)
回復 支持 反對

果招系係 段上蓄地流 (貼地z 平台版)
而吾系一斬,一斬吾會運用到貼地, 而系用飄

吾一定,只要係平地上面 ...
joshua92003 發表於 2-5-2011 11:44

多謝大師指點
回復 支持 反對

但佢z斬到的話5係會慢左架咩?
gc5係斬到野就會有傳說中既硬直架咩
咁如果佢斬到 佢個速度一定無宜家咁快架bor(愚見mode
btwbtw 佢個耕火真係好好好好神
係真正的耕火...
回復 支持 反對

咁又好似係啵 好似會有硬直嫁啵
回復 支持 反對

有冇左技DIO技術可以SEE?
回復 支持 反對

然後我發現紫月隻zero既技能配置連個位都同我一模一樣>v<
回復 支持 反對

我順序配落去zz
回復 支持 反對

玩魔妮玩到佢咁勁 都係第一次見~
回復 支持 反對