樓主: abc123def456
打印 上一主題 下一主題
收起左側

拉3詳細技術分享 給大家一個學習好機會 A&Q

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

因為要按得多制先會屈既角色=唔屈 goodest logic
我又唔見等價交換既劍會勁過等價交換既拉3喎

人地劍得玩 ...
雙重同步錯誤 發表於 13-4-2010 13:04

你好膚淺,
拉3唔1定係禁得制快先勁,
實力相若既愛 拉3,  唔會有邊個勁過邊個既情況
回復 支持 反對

問題問題!!! 第3條片2:31開始
佢用左4秒"秒"弓
但問題係點解佢可以打到佢連fatal 都冇=D?
回復 支持 反對

綀習模式 可能係禁左下滑鼠
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

五十步笑百步
RedOcean 發表於 13-4-2010 09:59

?????
您講緊野???
吾明阿!!
罵人、批判別人,不代表你高人一等。有時,批判只是展示自己的無知與無情。
批評,也要符合基本的水平,否則叫作獻醜。

goodest logic
人地劍得玩到好有技術,點解又唔禁劍要禁拉3?
雙重同步錯誤 發表於 13-4-2010 13:04

goodest logic, best chinglish
您吾見人地用劍定您用劍?
1,那個用劍的太嫩
2,閣下用得太差勁了,簡直慘目忍睹
3,閣下見識少

紅字,即系閣下話拉3吾系屈,而系技術(如果拉3吾系用技術,甘點攞黎同劍比?)
劍禁得快可以飄得超快,起速度上極為佔優,再配合衝斬(高攻,小劍)又或者配合旋斬或捉(巨劍)
用得極神既話,刀可以系無敵,甘樣兩個無敵(小/巨劍vs拉3)既神手對碰,基本上可以話系大戰360個回合刀未分出勝負架~

禁既人與閣下屬同一種類人,輸吾起,潛水怕屈機,串,,等等
閣下認為舉尼類人所做既野為例子,能夠成為一個好論據嗎?
在下倒不見得有任何說服力

U的分析,在下不願置評

系阿系阿,佢地系吾適合玩Gc架,旦系佢地系刀要玩咋嘛
阻住地球轉咋嘛,賴死吾走咋嘛,冇乜野架姐
ei,ei,ei,米住先,我要搞清楚啲先,,丫,,吾系,系您要搞清楚啲先,
因為閣下講極刀吾明,真系吾知點解~(樂古人既特點?=) :0))
依家冇人話吾準禁職阿,吾好誤會阿!!吾好話人抹殺您人生自由阿!!
我只不過起度話禁職既人→...→...→....→...→所以吾適合玩Gc咋嘛~
不過佢地要玩我刀阻吾倒佢地架~佢地要禁米禁囉~
旦系我會比句Advice佢地囉~「您地根本吾適合玩Gc,起度刀冇作為~不如早日離開,,早走早著丫嘛~」

Ps: ei為死的韻母

回復 85# 雙重同步錯誤
閣下曲解意思的能耐真的很驚人喔,您知道嗎?

首先,你要明白我一直系回緊閣下所講既秒殺
人地禁得快自然能夠秒殺您,明嗎?
拉3禁得快先至勁,我完全冇講過,吾好老作,不過樂古班友就系中意甘:0)
我系講拉3禁得快換黎既系對自己更有利(包括秒殺)

致於秒殺,難道秒殺=勁?
e.g.成場我秒殺左您一條命,旦系您又殺番我五條命,甘樣邊個勁?

您要明白咩叫言下之意,而且要識得分辨言下之意同斷章取義.
閣下做緊既系斷章取義,絕不是在下既言下之意,所以吾好用「我」表達這二字.
我講既系禁得快既拉3神手,做出黎既效果,系閣下啲普通玩家眼中視作屈
而事實上,果啲吾系屈,而系叫技術

反觀亞莉及真,尼啲易上手+屈既新角,職,其攻擊模式已佔優
我所舉既例子,禁制既次數,只系想說明拉3神手同莉神手既大不同
重申一次,拉3神手做出閣下尼啲普通玩家眼中既"屈", 實質上系技術
只系閣下不甘心自己做吾倒,人地做倒,繼而遷怒於拉3一職之上,
最後更要侮辱自己系周官;)

希望您明白我所講,吾明吾緊要,我再講多次
1) 拉3禁得快,系對自己更有利,旦並不是必勝,而且快並不代表勁,請謹記,快不代表勁
2) 我只系講左莉=不平衡(屈機這詞本人用得不太好,望見諒),而拉3並吾系屈機.
3) 要做到秒殺呢種技術,代價背後您又知幾多?一味淨系識話屈屈屈,做咩吾反省下點解自己會系被屈果條友
      就好似魯母鬧您甘,事後一味淨系識埋怨魯母惡,吾諗下自己有冇錯先:0)

Ps: 系我回果條友話架←尼句咩黎?

PS: 希望閣下真系明白小弟講乜野喇
      好辛苦架,,,要系甘解釋又解釋,好似啲小朋友WrongWay左之後又要帶番佢地諗番正確既方向~

--分隔線--
只要您夠神,無論您用邊隻職,您刀可以用得屈機(劍弓魔拉萊羅莉真克妮)
當然包括拉3,點解尼度我會話佢屈機?因為雙重同步錯誤所指既屈機並吾系我尼度所指既屈機
屈機是一個電子遊戲術語,源自香港,狹義是指玩者利用電子遊戲中的漏洞或不當手段達到目的,廣義是指現實生活中有人利用不正當或不公平的方法達到目的,甚至可以純粹指那些展現強大實力而令對手毫無招架之力的人或行為。
如果隻隻刀屈機,即系佢地根本就系正常,冇話屈吾屈,勁吾勁.
回復 支持 反對

亦未見閣下見識廣博
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

點解你咁強調無職夠拉3玩?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對