樓主: abc123def456
打印 上一主題 下一主題
收起左側

拉3詳細技術分享 給大家一個學習好機會 A&Q

關閉 [複製鏈接]
回復 59# clarence2468
上網求奇攞個SERVER用
回復 支持 反對

回復 61# RedOcean

可唔可以教我點攞?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

飄移快代表D咩?呢度5係跑ONLINE
2成係整體?
回復 支持 反對

回clarence2468 : 我個人就冇e個問題 而我亦唔知咩原因。
回[鳳]:拉3技術最高境界係深不可測 e度所講既距離拉3最高境界仲差多遠 正所謂未學行先學走 如果一開始就講解高深技術 我諗就連稍為明白既人都會好少。
回雙重同步錯誤:你都係以手制為你想講既重點 有冇用手制跟本上係唔值得大家去多心。假設個人真係有用手制 佢話冇 自欺欺人既心態只會存在係佢既心入面。以後唔同拉3打 ed算係睇唔起拉3定係害怕拉3?拉3廢則垃圾 強則王道 如果因為一隻能夠打贏你既拉3而令到你改變對所有拉3玩家既睇法 我諗連新手想玩拉3既意念都會比你末殺 咁樣究竟係乜野心態??拉3使出既技術 唔可以與一d公認冇技術都屈既角色相題並論。拉3所謂唔出技都有無敵時間 所負出既就係技術。拉3難學難精 勁就難打 肺就易打 ,[我都肺事用出技先有無敵時間既角色打唔出技都有無敵時間既角色]e一句好明確地顯出你對拉3既不滿。話雖如此 希望某一天你能夠改變對拉3既睇法 重回正確觀念。
回復 支持 反對

最後講一講手制(搖杆)問題 在其他ser並不重視手制 只要你出來的效果係好 就會被欣賞。
abc123def456 發表於 9-4-2010 19:19

月頭回去NAGC看看,只是這一天有上線,但是只是玩了一天就已經被別人說我用手制
就已經被NAGC其中一位玩家問我可否放下Macroes,(我用的是拉3及拉4)
該位玩家屬高手級,玩拉3及拉4也不俗,先不說打位及準繩度
就以速度來說,他已屬最Top的一成
但硬要認為我是手制,最後還把我踢掉,這算甚麼?

問題在於手制的輔助程式,及手制自身的Turbo
根本就不是你的個人速度,不是你自身能夠按到的效果,最後這些,也只是自欺欺人既心態
D字好似一舊舊咁
RedOcean 發表於 9-4-2010 20:00

中文字起外國人眼中就系一舊舊
個人認為同拉3神手打會好無癮
RedOcean 發表於 10-4-2010 23:35

個人認為同不願從別人身上學習/輸不起的玩家打會更無癮
個人認為,全港拉最強也不會給其他ser肺.
牙月 發表於 11-4-2010 03:54

好可惜,仲未出現一個甘既人   
港服既圈子細
整體水平屬偏低
玩得好少少而產生自大心態都係無何奈何
gavinng012 發表於 11-4-2010 16:43

藉口尚算得體但略欠說服性
港服太多井底之蛙
clarence2468 發表於 11-4-2010 20:02

閣下在稱因玩得好少少而產生自大心態的這位玩家為井底之蛙嗎?
如是,是因為他未曾見識到世界之大而產生自大心態嗎?
港服起碼兩成人飄移快過世界冠軍
(呢兩成人自稱無用手制)

咁你話港服水平幾高呢~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...
雙重同步錯誤 發表於 12-4-2010 14:54

2成?我敢寫包單HkSer能夠去到呢種速度既人一成刀冇
64#所言,你玩緊跑0nline?
速度固之然重要,旦系準繩度同等重要

仲有米因為尼種心態而出現禁禁禁囉;)
如果片裡面D動作全部識哂仲有咩可以學
[鳳] 發表於 12-4-2010 02:42

希望能夠在Grand Chase World Championship 2010中看見閣下
但願閣下不會不屑與世界各地的頂尖高手切磋及交流技術
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回joshua92003:重視既意思係包括用者同其他玩家 當然有d玩家會另外想公平較量,或是害怕的藉口 咁係每個正常人都曾經試過。我所講自欺欺人既意思係以手制當作鍵盤 我所講不重視手制 係小留意,冇話完全不留意 係大家交往中甚少帶有反感意味 當然用手制就認 冇用既被人屈其實香港ser問題咪仲嚴重 如果你有用人地要求公平較量有時都係理所當然既事 少事無需介懷啦。
回雙重同步錯誤 :主文章已提到
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對