查看: 19551|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] (8月17日更新)比天下無雙D人搶怪(有圖啦,唔該晒chancheukki123)

話說我今日去打王啦,點知我見到天下無雙既人啦,我都以經聽過我d fd講,我fd話佢地班友好鐘意搶人地d怪,勝住自己個幫都算大同埋高lv,我就留意佢地啦,點知,一出隻王,佢班友就沖上黎,搶怪,下面係相
你班友夠薑咪上黎講囉,做咩係隻game到講呀,我搶你??用個腦啦,唔該,明顯我打緊,你4條友沖過黎啦,
1個人打菁英=虧??冇人咁覺得,係你成班黎搶人先覺得1個人有問題姐,有好多人都係1個打嫁啦
回復

http://www.flickr.com/
申請左ac再上傳d相上去
再貼黎呢到就得
回復 支持 反對

話說我今日逛樂古...見到我幫會既名喎@@咁就入黎睇下啦~
點知~原來有人話我地幫d人搶怪...當然要了解清楚啦!!!
原來係良性競爭~~~
講真...
打機呢d野...都係玩下姐~~
怪就個個都打得嫁啦
加上隻怪又冇寫住你專打~~~
邊個打到咪邊個打囉~~~
你唔夠人打又話人地搶怪@@
面皮厚左d喎@@
想冇人同你爭就唔好玩online啦~~
返屋企玩babie啦- -
一定冇人同你搶!!!
不過都多謝你咁樣讚我地幫喎@@
見到你咁讚我地真係好得開心~~
因為有人 留意我地幫@v@
thx!!!
p.s.我見你配備都唔係幾好
可能你換過部機會順d易打d
搶都搶得贏人地呀嘛!!
如果唔係搶唔贏你又開多個post嫁啦~~
哈哈!!!
回復 支持 反對

原來係良性競爭~~~
講真...
怪就個個都打得嫁啦
...
julian0807 發表於 15-8-2009 18:41

你點睇我配備?用低畫質就等於配備唔好???加上打機一定要配備好???配備好就一定夠4條友搶???唔同你地幫D人就係用好配備既機黎同人搶怪??
加上,唔係我搶囉,明顯我打緊,4條友沖過黎啦,睇清楚d(第一幅同第二幅圖),4條友搶1條友怪叫良性競爭,都幾良性下,唔夠人打???搵日試下我帶多3條友同你1條友打囉,睇下你夠唔夠打???你當你自己好神???
回復 支持 反對

原來係良性競爭~~~
講真...
怪就個個都打得嫁啦
...
julian0807 發表於 15-8-2009 18:41

睇唔過眼出聲姐

呢d都叫做良性
競爭???你d中文都幾好wo..讀多幾年書先打機啦
4個人搶人地一個都叫良性..咁點先叫惡性??10個搶1個??
打機唔認真玩..打黎做咩??你自己玩踩地雷算啦..唔洗認真架

幫大唔係大曬既..點解人地會留意你幫!?一係就好有品幫一係就差
明顯你係後者.出名搶人怪咪出名囉
自卑下啦..自己個幫搶怪仲好似冇錯咁..
點做人牙你
回復 支持 反對

3# julian0807
4圍1喎..
冇野呀?
唔好成個幫過晒去圍王?
回復 支持 反對

原來係良性競爭~~~
講真...
怪就個個都打得嫁啦
...

自己個幫搶人怪唔敢用自己nakuz ac?
要開個新?
回復 支持 反對

我相信比較低lv既人""比較少入青英轉來轉。
現家個個都知入面出可以賣幾萬蚊既寶。

個個都搶啦~唔好話淨係天下無雙。
8月16日,七劍都有人搶啦,
8月15日夜晚,都有個夜殺乂殺都搶啦。

況且世界弱肉強食,人地仲要好有組職,係成班人出滿。
點似得你一丁友。

如果真係唔奮氣既,你咪做天第一,四大幫會同人打過。

況且!!!無人講過大幫要有品,黑社會都好大 算唔算有品??/
回復 支持 反對

你點睇我配備?用低畫質就等於配備唔好???加上打機一定要配備好???配備好就一定夠4條友搶???唔同你地幫D人就係用好配備既機黎同人搶怪??
加上,唔係我搶囉,明顯我打緊,4條友沖過黎啦,睇清楚d(第一幅同第二幅圖),4條 ...
kinwa2006 發表於 15-8-2009 18:53

= =一早你就咪自己一丁友入啦。
人地個個幫會at least2條友。

得自己一個,被人搶就算鬼數啦。你下次咪成隊人馬企係果度。
無人敢搶你。
回復 支持 反對

= =一早你就咪自己一丁友入啦。
人地個個幫會at least2條友。

得自己一個,被人搶就算鬼數啦。你下次咪成隊人馬企係果度。
無人敢搶你。
倫luther 發表於 16-8-2009 08:25

我成班人入,佢地去晒打30王/40王,先冇人係到戈到- -,加上我平時1個人打隻50王都夠打
回復 支持 反對