打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] (8月17日更新)比天下無雙D人搶怪(有圖啦,唔該晒chancheukki123)

我相信比較低lv既人""比較少入青英轉來轉。
現家個個都知入面出可以賣幾萬蚊既寶。

個個都搶啦~唔好話淨係天下無雙。
8月16日,七劍都有人搶啦,
8月15日夜晚,都有個夜殺乂殺都搶啦。

況且世界弱肉強食,人地仲要 ...
倫luther 發表於 16-8-2009 08:23

咩有夜殺乂殺既咩,真係大到連頭100都冇wo,七劍見過啦,佢睇住我打,睇左陣仲轉ser去打-.-"
回復 支持 反對

搶怪就搶怪啦 仲咁多嗲~
回復 支持 反對

我相信比較低lv既人""比較少入青英轉來轉。
現家個個都知入面出可以賣幾萬蚊既寶。

個個都搶啦~唔好話淨係天下無雙。
8月16日,七劍都有人搶啦,
8月15日夜晚,都有個夜殺乂殺都搶啦。

況且世界,人地仲要 ...
倫luther 發表於 16-8-2009 08:23

個個都知??唔好意思我第一個已經唔知
唔該你唔好將你自己覺得好理所當然既野變為正確
搶怪雖然係弱肉強食既一種表現..但係一定係正確??
你話佢有組織??我話佢有陰謀咁搶囉
更何況..我有話過佢係大幫???我只係講過幫大唔一定大曬
從來都冇指名話佢個幫一定大..黑社會個幫係大牙..大部份人都知黑社會唔係好人黎架啦
所以咪冇品囉..都係個句囉..我由頭到尾都冇講過幫一定係冇品
我有話過一係有一係冇...明顯黑社會係冇囉
如果係咁全世界聯合國夠大啦..唔通佢又冇品???好笑
串人之前睇清楚人地打咩先啦
回復 支持 反對

更何況..我有話過佢係大幫???我只係講過 ...
ufo010566 發表於 16-8-2009 11:54

講得好,加上佢講既2個幫,一個就冇問題,一個就連我見都未見過,夜殺乂殺,真係未見過
回復 支持 反對

各位請開始注意言語。
回復 支持 反對

各位請開始注意言語。
我要咀咀 發表於 17-8-2009 04:00

唔該晒你既提醒先,我再次比人搶怪,點解上晒100名內既幫咁鐘意搶人怪既???今次輪到雪影移城,仲要副幫主
回復 支持 反對

天空的星塵,做咩叫我收皮??難道自己一個人打菁英,再比有品人士搶怪就要收皮??
拉拉星,難道你阿媽生你出黎,你就識得放相上黎???咪又係有人教你,我叫人教有問題??有腦諗野啦!!!

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
我要咀咀 -2 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

算啦,我唔同你嘈啦,我比你win,對唔住,我地錯,我地唔應該搶人怪,我地下次見到人打怪唔會打ga la,會企定定,之後比人搶我地就會影番相上黎唱衰佢...
我地下次排隊打王呢,我地就唔會計邊個企得耐d架la...原來係要睇隻怪打邊個先可以知道隻怪係邊個人打...
我地下次等隻王都唔會覺得耐,我地應該企定定,怪都唔好打咁等,廢事等得耐,比人插隊,之後隻boss打左佢,又話我地搶怪la..
我地下次都會每人分去1個ser 打王架la..咁就唔會比人串我地人多唔係良性競爭...
仲有,我想同d平時有搶開王既人講...搶王唔好4條友搶呀...唔係良性競爭黎架...要1個人搶...

講真,之前果d人就係我d 幫會d人黎,我就唔知邊個打邊個,但對我黎講,我就開正身冇所謂,因為我唔多上論壇-.-
我最尾講多句:對唔住,咁你開心未?
比你win,比你威,你咁鍾意...
岩岩我轉緊ser,見到人等王我都立即轉走,唔知點解一轉ser 一入ser 又有人串我,我都幾無奈ga...
回復 支持 反對

更何況..我有話過佢係大幫???我只係講過 ...
ufo010566 發表於 16-8-2009 11:54

用返自己ACC先~我係LUTHER
咁呢...UM..FIRST OF ALL, 你搞錯晒啦。
我無串你~唔通個POST 係你開既???咁特別既...你一定無睇清楚樓主講既野
'''佢地持往個幫都算幾大''',咁係樓主承認大幫。
我唔係話你ADMIT呀~你叫睇清楚,係你要分清楚先岩,我又始終都係REPLY更樓主既說話咋。

咁呢...另外你話你現家先知...
我係誇張左D個個都知,唔好意思,不過以我所知,5X既人都知...咁睇你自己係咪叻仔
又有FRIEND知  講你聽,OR入到D勁幫會   有人話你知...講明先...呢個唔係我既問題

另外我無講弱肉強食係正確,我係指呢一個係NATURE TREND 自然趨勢。
我無講過正確。
你絕對可以否認,不過這是事實。

咁組織既意思係  人地係幾個出動,意指不是單獨行動。
陰謀就絕對唔可以同組織拉上任何關係...你中文VOCAB有少少問題。
有組織 同 有陰謀係可以通時用,不可以作為一個OPPOSITE 要留意下

再者,我只係指出大幫不代表有品,並不是指出大幫必定無品。
你又再一次理解錯誤啦。
如果我係想講大幫一定無品,就會講'''大幫必定無品架啦'''咁樣

BY THE WAY 我無串任何人,我只係一個劾外人,以事論事,將我曾經遇過講返出黎。
如果唔想比人搶,唔想比人話你差,話你廢,想做英雄。
就係令自己更強。所以..廢話講得多都無用,比心機升LV吧...!!!

***如有得罪請不要見怪。
回復 支持 反對

天空的星塵,做咩叫我收皮??難道自己一個人打菁英,再比有品人士搶怪就要收皮??
拉拉星,難道你阿媽生你出黎,你就識得放相上黎???咪又係有人教你,我叫人教有問題??有腦諗野啦!!!
http://farm4.static.flickr.com/3576/3 ...
kinwa2006 發表於 17-8-2009 21:05

唔好介意我咁講,,,你有點兒串更我

我一出生,至到我有電腦果一日,我係無師自通去 做WEBSITE

貼相呢D .... 應該係小3以下先唔識做。即係...我唔係串你廢,,,只係呢D野
IT DOESN'T NEED OTHERS TO TEACH YOU...

**如有得罪,請莫見怪
回復 支持 反對