打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] HK SER o甘多年後先出?畫質方面,懷疑ar!

回復 22# s15ooooo

E~版主哥哥,del post ar? ayaya 可憐哦,你5系想講你讀咩時裝設計右關我事ar ma,嘈我都5想,你系o甘話咩咩勁我都冇計/__\
睇左上po回完右del?> 我尼d叫粗咩/___\呵呵呵,版主ar,我份人最憎版主串人/__\
回復 支持 反對

回復  gbagames
你講野句句粗口,1d修養都無,唔怪得你17歲走出黎做野喇,原來讀屎片既^_^,但我真係好佩服你 ...
DicKiT 發表於 15-8-2011 16:45

^_^wa,1m5 hkd你搵5到咩?搵人cheak下我ip睇我系邊?^^
你尼d人系香港做到隻狗o甘都系26蚊(只系講你~)
我系usa 1日系勤力做都有60usd啦
我系日日做再勁d腦都入到la^_^
話9我做鴨,小心d 現眼報ar,^_^
你17歲5洗做系因為你仲用緊屋企錢咋
以為175洗做好威?^^
成個on8+1系o甘,點姐,屋企大把啦wow
遲早米比你敗 手然 曬^^
死on8+1系,上面嘈我用屋企錢,e+右話自黎做野就讀c片,你真系好撚on8+1,真ga,笑 手然 死我d fd,佢地一面睇一面笑,你系要串就米8+1前後矛盾la!
回復 支持 反對

回復  gbagames
邊手然到有前後矛盾^_^ ,我開頭誤解左你用老豆老母錢,SOR9RY囉^_^,
但有時SAY SORRY 唔一 ...
DicKiT 發表於 16-8-2011 17:07

衷心咁讚我?問心la kai子,你有冇野ar,日日做ga?你知5知有幾辛苦?!
5知就收la,我屋企系5算有錢,但1m-2mhkd電腦可以比到,但系我想自己努力搵錢,似你?勁到yy o甘wow,收la,
我highschool學生咋,你話9我讀屎片你冇9野ar?
仲9敢話衷心咁讚我?!有冇人信你ar,on 9系! 火撚到粗口都直爆

仲有,我5撚系作60蚊1日,系hk學生系m記做到系o甘有幾多ar?系尼到最少肯努力做就有收穫la!
點ar系米洗屋企$洗到系左ar!到e+都5肯回?驚AR!!!!!!!!!

點9樣AR你,幾大AR,串9人讀屎片,讀到邊AR你!5撚系你搞9火我會撚嘈你?我系冇口德,你都冇GA咋死KAI子!
回復 支持 反對

哇完來你usa做野

唔怪得咁有錢啦@@

不過而家你usa玩有時差...

有可能你玩既時候好多人off哂=.= ...
jackyam123 發表於 16-8-2011 10:05

錢系辛苦做野搵GE...你都可以GE...但HK人工好低...
都冇計= =想玩MA...
回復 支持 反對

回復 38# DicKiT

我妖,同你講野真系好曬氣,明系反串我右吾9認,系o甘重覆自己講ge野.讚我wo,冇話我作wo,心照la尼d野,一條死on9.你米系到再撚on9d嘈落去lo,再系o甘重覆自己講ge野lo,冇人理9你.睇上面d人就知個個當你on9當睇5到你d cm"la.仲死頂,反歸la你

5理你幾大,心智都成個小學雞o甘.
回復 支持 反對

回復 40# CHRISTON_HO

=..=
回復 支持 反對

回復 42# DicKiT

哦.收聲la
回復 支持 反對

回復 44# jackyam123

系? 哈住冰ar你,@@我粉嶺圍, 26返hk la我=3=
回復 支持 反對

回復 46# jackyam123

*0* 你讀冰間?我系聯和墟frcss讀
回復 支持 反對

回復 48# QQ小子

/__\系?......
相比起尼樣野,我對你.....i-con有興趣d,真人?應該系假ga呵?

marco男仔名黎-3-
MSN:marco1127@yahoo.com
回復 支持 反對