查看: 2008|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 關於洗神鬼戰士稱號問題

關於洗神鬼戰士稱號既問題有野想指教...

我玩左CSO冇幾耐...今日去左精品區點洗神鬼...咁我就照做啦...如下:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4326484&extra=page%3D1

用左第1個方法 唔洗禁住咁煩...就用膠紙痴住個MOUSE既開火鍵對住一個位咁射.
冇晒彈就禁G.F2咁...玩左2次都唔得...晒左我成粒鐘...
第1次殺到6000幾  之後佢就同我自己彈左番去遊戲室列表果到...
第2次4000幾 又彈左番去...
氬佢又冇彈咩原因出黎...想問下點解會咁??

平時我都唔多彈GAME..玩3~5粒鐘都冇彈過...
而且點解會彈GAME會彈左番遊戲室列表?
THANKS!!!
回復

如果你部電腦系咁彈game既話我可以幫你做
只需30個一般強化零件就得
另外你如果開網站的話都會有機會彈
回復 支持 反對

咪掛機啦~我去最終的線索洗,唔爆第1道牆,自己殺10000屍,2.5至3小時就ko左~(自備幾張接關券~或者搵條友同你打一陣先~一開頭低攻/血好易死)
回復 支持 反對

我記得 你係遊戲內冇郁30分鍾左右,係會彈你出遊戲室....
回復 支持 反對

回復 3# 影子使者

2.5至3個鐘太耐……
回復 支持 反對

好似話15分鐘內MOUSE唔郁係會彈機既
我個方法係手動既
1:開絕望(鎖房)
2:爆第一道門引C出後返第一個購買區既左下角
3:買一把連射夠快又多彈既槍帕住左邊禁實MOUSE(個人推MG36/MG3)
4:禁實MOUSE後禁H制
5:無彈就G F2 G F2(間唔中要郁下MOUSE)

希望幫到你
回復 支持 反對

唔該晒各位既意見..
咁我試下郁下啦...
回復 支持 反對

唔識可以再問
回復 支持 反對

災場 15MIN MOUSE冇滑動 會彈番出房
回復 支持 反對

比錢人做
回復 支持 反對