打印 上一主題 下一主題
收起左側

其實官方cb開始後再睇情況再派1次ac 會唔會更好呢~"~

點解小弟會有1個咁幼稚既想法呢!?..

就係因為睇唔過眼d人個個係又拎唔係又拎~
1個人拎幾個ac之後又話呢樣唔好果樣唔好..隻game垃圾.唔好玩.呢樣果樣
(封測係用黎做測試..搵出遊戲問題所在..然後加以修改~~~
唔係用黎比人話唔好玩-.-...就算係丫..都唔好講出黎啦-_-..
各花又各眼.某人覺得好好玩.某人覺得係垃圾~"~ )

官方係開始前派ac好正常....比人搶哂都係正常....
但係其實官方有冇諗過有好多人可能唔鐘意隻game..玩一兩個鐘就唔玩...
係咁既話..測試既人就會少左..
搵bug~搵下有咩小問題要修改~搵下隻game仲有咩地方可以做得更好...既人就會少左~"~

點解官方唔試下留d ac..係開始之後再發一下呢...
咁d真正想試下玩..睇下隻game有咩可以改善既人就有機會可以幫手測試

小弟唔係一個老玩家..但係小弟係一個會回報bug~寫信作出建議既人- -..
因為世上冇唔好玩既game...只有做得差既game...
只要玩家合作..作出建議~說出要改善的地方..而代理商認真處理這點玩家小小的建議
小弟相信..遊戲一定會更好玩更賺錢...~~~~以上..多謝各位收看字海..多謝

((ps..小弟知道哂咁多力打咁多字都係冇咩用....不過都想打出黎"xd ..
  唔知有冇打錯字
回復

你都好有心機打一大篇文章
回復 支持 反對

正WO,好想快D
回復 支持 反對