打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 誰配有vis!!!!!!!誰!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

正如火鳳三奇所說,我地呢個時代已經玩完,黑暗兵法
有人只看看黑暗的一面,有人看到黑暗後的大義...
唔用血去洗當時既亂世,d人又點會珍惜和平,
要等佢地記得冇和平既日子先至唔會再有打仗既念頭。

簡單d講  我行軟既時候你唔受,咁我就行硬既打到你受。
打到你殘,等你記住我唔可以惹,等你記住邊個先係你上家。
對住d壞人,我會用更陰險既手段去玩殘佢地。
我玩殘一個壞人,咁n咁多個好人就打少個壞人,雖然d好人會話我做法唔正確,
但係如果我受一兩句就可以令個世界好d,我怕咩野受?
從來都唔求俾人稱讚,只係為個目標而做,呢d先叫大義。
大義唔係用口講,而係用手做...
回復

最後送你2個網扯,
看完該學到不少人生大道理。
有興趣可以自己到漫畫店由第一集火鳳開始看。
孫策
http://share-moment.com/passage/ ... dreams&ID=33454

周瑜
http://share-moment.com/passage/ ... dreams&ID=37308
回復

最後送你2個網扯,
看完該學到不少人生大道理。
有興趣可以自己到漫畫店由第一集火鳳開始看。
孫策

周瑜
...
孫策伯符 發表於 25-10-2010 00:16

有沒有全集?
有些好像沒寫完就停了
回復

我又來插兩句www(被巴
還是看戲好了~(爆米花
回復

自己睇火鳳啦....之後冇寫既係孫策點醒左太史慈,咩叫忠義,咩叫現實。
出自第21期 "矢志全忠義 神亭戰雄師" 最後太史慈終於明白忠忠直直,終需乞食呢個道理,最後肯跟孫策
另外3x期既劉備點醒張文遠 又係講人生大道理。
回復

做了這樣的事,還倒過來說我不應提出批評,是洗場者對我的圍堵嗎?

你們(部分人)還真是會顛倒是非,混淆黑白
我所說的都有理由有原因有理據,你們卻不是只會罵我咀炮,就是不斷責我是小朋友,爛正義小孩,這麼不講道理,只會作人身攻擊,,明顯真正咀砲的是你們

我說幾多你們就駡幾多,真不見得你們思想很成熟,見識淵博

當理屈詞窮,無話可說的時候才訴諸謾罵,意圖逃避問題重點,所以你們這樣做只會顯示你們沒道理

---> 不重要?連咩名咩國都唔講分明怕俾人追殺
     做得出就唔怕認

所謂的正義小孩又不說他CB名,周周你別理他吧-.-

會認為我屬於哪一個是重要或我必須報上遊戲名,這就表明了想事後報復,找晦氣,是在這裏理虧,理屈詞窮了就用其它方法封口吧

我想不少投訴機構都會為投訴人保密身份,意為防範被投訴者或被告對投訴人不利,保護投訴人
你(們)那麼對我身份那麼在意,是犯罪者心態嗎?

回復

我唔系好信黑橙會理你
叫你講個CB名會死咩=
回復

做了這樣的事,還倒過來說我不應提出批評,是洗場者對我的圍堵嗎?

你們(部分人)還真是會顛倒是非,混 ...
zamouse 發表於 25-10-2010 19:30

你算吧啦你...你話你講幾多我地罵幾多?咁你唔出聲咪無人罵你囉!
仲有!點解會罵你?件事都過左去啦,幾多個月呀?唔罵都罵過啦!
睇下之前D post啦!係到嘈黎嘈去博咩呀!
回復

1.一個連名都唔報上泥好難有說服力
2.還有是有人番舊帖
3.為左一部Ivis就要傷和氣!?

比你一個膠-v-
回復

yoyo~好同志www
cb你叫什麼名字?
回復