打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中討論營]有關香港GC合併一事

關閉 [複製鏈接]
我關心的反而是排斥問題...
突然將一班香港人轉去台灣,,
一黎台灣人未必受我地玩
二黎香港人都未必會主動找台灣人玩

再講...台灣人既文化同溝通平台都唔同香港人
想交流技術同交友都幾難..
本人覺得無得交友吹水的gc..無了一半的吸引力..

都係果句: 少少500幾人影響到一間大公司咩..?與其一直投訴,我寧靜花時間係其他game上

[[但本人是很支持香港gc獨立地搞下去的..畢竟也花了2年時間研究巨劍..]]
回復 支持 反對

畢竟也花了2年時間研究拉4 55
都講左 合ser冇問題丫 最q大問題咪del野囉 de佢
如果合ser唔del野既冇問題 反而仲好tim 去到另一個ser 實有其他技術學既
*gc得500幾人咁少咋咩-,- ?
回復 支持 反對

轉職既野無晒....
姐係比人爆AC一樣既感受....
我無寵剩XD
我全係0GP寵
ONDOGDOG
回復 支持 反對

轉職既野無晒....
姐係比人爆AC一樣既感受....
我無寵剩XD
我全係0GP寵
ONDOGDOG ...
風花戰雪月 發表於 18-6-2010 23:14

你SEE 下GC 個網LA
有竉送BO
回復 支持 反對

你SEE 下GC 個網LA
有竉送BO
dennisyeung995 發表於 18-6-2010 23:19

有橪用?
我隻鐵球,我隻小丑,我隻骨仔,我隻mp怪,我隻火翼龍啊!!!!!!
火翼龍係S1陪到我依家啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
個隻只係一隻垃圾
可以勁過我隻鐵球咩?
佢可以爆咩?
佢可以吸MP咩?
佢咩都唔係啊
佢唔係五神合一啊!!!!!!
佢唔可以代替我既愛寵啊!!!!
回復 支持 反對

dk mark係最勁既寵.不論打任定vs
你娘親一個唔該同我拎左佢?
回復 支持 反對

dk mark係最勁既寵.不論打任定vs
你娘親一個唔該同我拎左佢?
S!u絕淚 發表於 18-6-2010 23:45

同意
我用左五百蚊先有^^
如果佢拎左
我少佢啊爸正PK
回復 支持 反對

又會咁突然既,雖然冇玩好耐,但係我套羅飛馬裝係自己打出黎,都打左成個月(當時未出),E+冇左又真係幾傷心
回復 支持 反對

唉 岩先諗住去gc個壇到回一回個帖 打左幾百字一發帖就唔知咩事自動登出 個壇都廢過人
佢個公告破綻百出 仲有果d賠償得果2樣有用 先話公告破綻吧 佢話任務道具只有gash既可以轉移  咁活動任務算係gp定gash?!我d活動任留左2年幾 2年前既月餅任我仲留緊 如果佢一野del哂我真係投訴佢 第二樣野 裝備方面可以話係最離譜 點解?gc點解會咁成功 點解之前咁多人玩?原因係佢唔洗點樣去買點 買gp裝就夠玩 他的娘親佢話只有封印魔珠類裝備<--只有魔珠系列可以轉移 所有gp裝都唔可以轉移 咁一合併我地所有裝冇哂 叫我地香港玩家玩毛毛?!點樣可以係台版到生存?!仲有香港專有道具唔可以轉移 即上年既戰魂卡個包果隻老虎88 300蚊88
情侶又del<--他的娘親 儲到5百幾日同我del情侶好耶?! 公會又del<--公會又冇左10萬定唔知20萬gp 寵物又del即係我唯一一隻最強既2轉寵史萊姆88真係他的娘親
好啦依家講佢果d所謂賠償 佢d賠償我睇完真係好想"多謝"gm 送咁多好野比我地 首先講最離譜既賠償道具
果d所謂既祝福/榮譽鍊合石 我地香港玩家打一場任(即地圖)就一定最少出一本果d所謂合成卷 次次都係拎去賣既唔通見到我地冇哂gp裝可憐我地送比我地拎去賣拎返幾千gp買新手裝@_@?! 到50粒彩虹球 唉呢樣又係笑爆 平時我地升鍊好彩既都要100粒先9級 唔好彩既成千粒都升唔到 送得50粒比我地做乜?!先5萬gp比我地升到幾級呀?!又係可憐我地比我地拎去賣既一樣"好道具"寶石強化15%呢樣冇乜特別 但係都係完全冇用途 又係送比我地賣拎gp既好道具 情侶介真係多謝哂啦gm 我仲好記得之前佢有個活動係唔知達成咩條件就送果隻金情侶介比你 果陣我已經好少玩 但我拎到 就算冇拎到都冇用 同gp果隻比都係多幾攻 拎去賣拎幾粒彩虹球再賣拎gp吧~_~再且你都del左我地情侶啦 唔通又咁得閒搵多個情侶呀?_?貪得意?_?公會改名卡呢個係最垃圾既一件野不過勝在賣出去多錢 點解廢呢?合併del公會 比張公會改名卡我地有乜用 開公會果d人申請開公會 已經有得比你改名 仲要黎扥?唔開公會果d更加冇用啦不解釋了 拎出去賣都大約有50粒彩虹球既唔錯既好道具 任務通行證 睇落去係咪好有用呢 但其實又係垃圾一件 仲要限日 賣出去錢都冇 有左佢可以咩關都打得bor 點解我仲要話佢垃圾呢?拎冥界神殿同征服神殿做例子吧 如果你連冥神都唔夠打 以你能力可以一跳跳到征服嗎?一樣係輸 難道gm推薦人玩外掛?_?
如果你話我差命脈未打 打埋先開到征服 但有人係命脈開過房之後轉征服我都羸到 咁不如你打埋命脈先打征服吧 反正你打征服無非都只係想拎任務道具者 你解得征服d任就自然一定有命脈d任架啦 所以跳關係完全冇用 板凳道具一個 女王睇落去好似好正呀 但其實又係垃圾一件 你話唔係wor有雙經幾正呀 但你諗深一層啦 雙經有咩用 雙經升快d有用?太高級對戰場被全禁 到時仲冇引 拎我59拉銀花為例吧 我等足1日都唔會有超過5個場係容納到我隻拉 完全係板凳 所以如果有-1倍經道具比我地仲實際 又係冇得拎去賣 果4張所謂既卡片又係多謝哂 4張都係最新手果d場既怪黎既難聽d講句1個鍾都打到佢送比我地既10倍 唯一有少少用既兩樣就係隻寵同果100點 但寵用係對戰到=比人話狗 用到既機會不大 但都好過岩先講既果d道具 果100點可能gm話見你地咁慘咩都冇哂 可憐下你地班乞丐拎比你地去買件比較實際d既"高手"點裝 要講既就係咁多 要踩要罵由你地
回復 支持 反對

其實唔明d人係到嘈乜野
有得玩仲想點
係咪真係想汁左,ser都唔合先一齊慶祝?
裝咪由得佢del囉,有得玩你地仲 ...
qwer761399 發表於 18-6-2010 10:57

都唔明你地D人
有得生存仲想點
追求乜野民主,追求乜野理想
安安分分咁生存咪幾好囉
回復 支持 反對