打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中討論營]有關香港GC合併一事

關閉 [複製鏈接]
快D洗曬D波黎升鍊好過!!
回復 支持 反對

點鍊一早升哂
無野做TIM
回復 支持 反對

我hk有16條+9點鍊,重有2萬幾粒彩波,講真冇用,話之佢
藍水我又小買卡狗裝,有1萬粒姐,算數,有冇人重有灰水晶呢

我張漫畫咁快比人掉左上黎=_=....

*****呼籲各位未到最後都唔好屈服,,唔好轉住!!!*****
請去HK,,TW各大 ...
letmeflyaway 發表於 18-6-2010 13:02

我都去過,但台人都唔想我地hk去玩,會lag爆佢
快d汁埋hk艾爾,咁hk橙汁得

我有d ac轉唔到台,因為唔記得左gash+ ac,唔知入左去邊,之前送50點呃左我,為左5蚊雞,哂野
e+得主ac轉左,反正都係轉,早d轉好過,分身都轉得廿個,有d4x5x都轉唔到,d野亂哂,得主ac最齊全
台有2個ac,之前有個人地台人當兵唔要比我,我一直都幫佢玩得好勁,佢咁高lv,但都唔夠我打
高lv變左正身咁,佢入黎玩左幾次成年冇玩過,我台ac狂打任,成十幾萬粒彩波,3個月姐,你地果幾萬粒彩波冇左咪算囉,第日汁裝都汁死你啦
金色既金武,重有巴裝,征服裝,舊金武,神右裝,多到冇位放del哂,大頭數值冇變,魔豬大頭都冇屬性,大頭變垃圾啦,新手裝都加野多幾十倍,s3咩都唔同哂,本身就係冇用,金色金武咪得40lv點裝,唔del你又會用咩,生命樹d介係金色,加幾多野嫁,必有,但要60lv先用到,d裝又唔係好好睇姐,點抽既野都可能del,呢d打得到既野冇左咪冇左囉
回復 支持 反對

估唔到有咁多人回

d gp裝無晒?
任何香港區專屬活動道具?

每月送禮 d裝?
你娘親 ^_^

因為港無人玩先合併吧?
回復 支持 反對

港人有d考試,同埋又冇更新,重有佢外掛超多,e+d人重話罷玩,岩哂可以汁得,不過gm冇講汁hk,只係話叫你地申去台玩,唔係當你棄權,當中有咩含意呢
回復 支持 反對

香港專屬比賽裝無lu;P
回復 支持 反對

佢自從換左新GM,
真係好0n8+1
以前魂判最少係睇得出有真心去做
而家呢個, 尸口巾亻尓媽媽~_~

btw, 一早無玩GC(每日on一on即off) ,呢排巨商多~
回復 支持 反對

最好鎖技還原返key.
好等我重新點過鎖技
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁...咁就冇晒d 巴頭 巴裝.....
回復 支持 反對