查看: 51789|回復: 76
打印 上一主題 下一主題
收起左側

****156Lv雙稱2轉吟遊詩人~ 現正發售~~~(已更新,更詳盡)~~~

名:小吉 (沒昆人的紀錄~第2手可放心~
有冇GO Ac??: 有!
性:
lV:156Lv
屬性偏向:
ELY:秘密囧~因為時時不定~不過包ely放的~
寵:小兔 20lv  JANE 20lv(超級寵物) 企鵝(20lv.) 熊貓(20lv,已加幸,魔寵石~) 雪鹿20LV 全部已死
配點: 正確配點,因自動回SP/HP~所以用好小水~ ~_~  詳細配點的資料
劇任流程:已過火鳳凰劇任~
稱號:約十幾個~包括幸術~  2個海稱  水同風
裝:  一套卡妙-0- 其4件~已+1 / 一套博學者裝 +1
      jane介+9 <-超令屬
      火耳+0 <--未上圙
      140lv水精石 <-6lv大水傷 6lv小水傷 9lv幸
      110lv春植眼鏡 <--3lv魔法
      135lv哈拉水晶星朵 <--各屬+30~(力體幸魔)
      拉拉吉他+3 <--6lv大魔傷~

單9大傷單7小傷npc吉他  <--可用到200lv
      雙6大小傷npc吉他
      有一套速裝 <---玩賽跑就岩哂了~

處女座星披
      時裝: 貓衫,鞋,手,熊貓鞋,手....光劍..好多好多-0-!!不過-->>   商店內還有一炸點品時裝 在此不能盡錄!   慢慢比你襯~
        7LV藍章,惡魔翼,草莓坐墊~~                                商城大部分時裝大部有上經拼,物拼..有一套升LV用,有一套打裝用!
其他: 一大堆4-6,7-9,高稀,低稀....
特別:瑪莉獎勵1-7關全部拎哂~下手者唔洗再過。 物品,消耗品,寵物存放量都增大~下手可以存放更多物品(包括貨倉)~
分身: 有個10lv分身~(倉庫之用)-口-!同埋拼圙,稀武等等~ 仲有英雄星朵
        有個62lv槍戰-0-內有一把令屬狼槍+1   囧!

出售方式 : 只售HKD 可面交~可入數~(由於涉及金錢交易,入數no.有本人資料~有什麼問題可以報警,而且我交易時會影相做證,至於我既誠信~就信不信由你)   (不散放~別問放唔放果樣E樣~,一概不理~)
   不散放的好處: 第2手可全面性接觸任何裝備,更容易上手~!~
               ^_^"有意者留msn/pm 價高者得~ 我會主動add你的^^~

另一宣佈~:本人將放完ac退出彩虹島~私人理由~
                 大家要多多加油~><"
回復

回復 支持 反對

.........................
回復 支持 反對

.........................
回復 支持 反對

我想知道邊到神.....
回復 支持 反對

個稱就夠哂神!
回復 支持 反對

.....................
回復 支持 反對

....................
回復 支持 反對

有稱就叫神..我笑了~
咁有神裝.
玩pvp
你咪一樣照死
回復 支持 反對

有稱就叫神..我笑了~
咁有神裝.
玩pvp
你咪一樣照死
q409879256mm 發表於 12-7-2010 23:07

唔咁叫邊有人黎睇@@"~
隨便你慢慢講~~
反正我都唔玩~
回復 支持 反對