查看: 8361|回復: 62
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Sa.C 現公開招攬

Semicivilized Absolutist Clan

---------------------------------本團宗旨------------------------------------------

1) 本組織團體技術交流活動
不屬任何 政治.商業用途
2) 不容許 在本組織內 存有不道德
犯法行為
3) 亦不允許 挑釁存

---------------------------------守則如下------------------------------------------

守則:
1) 自愛
2) 尊重
3) 服從

附件:
任何玩家通過測試
必須消除以前惡習

---------------------------------其餘事項------------------------------------------

1) 本組織沒有經過任何註冊非正式小隊為網上誤樂的聊天空間
加入本組織後玩家所擁有的名字不會受影響

---------------------------------聯絡方法------------------------------------------

客務    : Sa.C@ggs.gs (蛇)
外交部 : Sa.C@aaz.cc (Andy)
若2小時內無法聯絡客務或外交部
可即時聯絡 : 毛澤西
回復

支持Semicivilized Absolutist Clan
回復 支持 反對

KAI團一個 叫人入黎test 個ser d ping吓死人 行都行唔到 佢就話我廢 又話又唔見人地入就超順~~大佬 我100mb寛頻wo 係~我之前係串左小小 講左句 :[唔洗test架啦~我夠勁架啦~]    [我覺得我會勁過你bo@@](重有d講笑成分係到tim)  你都唔洗咁串架下話?? 又話我小學雞 我都14歲啦~ 重小學??    如果有咩唔妥既話就係到講掂佢 係msn講係冇用既!!!!
回復 支持 反對

就係因為你咁樣,先fail你
你現在明白嗎?
回復 支持 反對

連笑都唔比講?
回復 支持 反對

實在不是
但基於說到ping足以吓死人 行都行唔到 ,實在一點過份
再者,有關隊員跟你說 小學雞
可能有誤導成份,而不是指在貴年齡身上,
所以,為到此事件深感致歉

本人也不希望發生罵戰
回復 支持 反對

7樓 你居住澳門 入本港伺服  本伺器向來 正常
最高ping 為30 使用hkbn網絡供應商

你態度堅硬 本人已經聲明並沒有vac hlds
你便口出狂言
[唔洗test架啦~我夠勁架啦~]    [我覺得我會勁過你]

本人認為 7樓 存抱怨 與 部份挑釁
請版主 明鑑

如有需要可刪除此帖
回復 支持 反對

回復 7# 哈你波凸

你便口出狂言 <---LOL
又唔見我入其他ser十幾二十ping?
回復 支持 反對

回復 8# arieong
樓主已經回應「本人已經聲明並沒有vac hlds」
回復 支持 反對

回復 8# arieong

閣下 能清楚地描述一次 你所發表的問題嗎
本人並不了解 你所提出
[又唔見我入其他ser十幾二十ping]
回復 支持 反對