打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩左10分鐘後既感覺

關閉 [複製鏈接]
10分鐘就話廢,即係開完人,做完一個新手任既時間,好波呀你
回復 支持 反對

我覺得隻game真係幾hea-.-

人物行路動作唔係幾自然

任務指示唔清楚 ( 比個坐標都冇...)

隻女又煩... ( 個人問題 成日問我問題...如果冇影響真係唔想理 )

遊戲過程冇特別既地方...搞到打怪 國戰 副本 任務外...真係冇野好做[[bao_50]]
回復 支持 反對

人物行路動作唔係幾自然
隻女又煩... ( 個人問題 成日問我問題...如果冇影響真係唔想理 )
遊戲過程冇特別既地方...搞到打怪 國戰 副本 任務外... ...
無聊人生 發表於 16-6-2009 12:10 AM

咁我想知你點解覺得隻game hea,你仲要玩呢?唔通有人逼你?
同埋我想知宜家同類既Game有邊隻唔係咁架呢?如果有既話,你提供下俾大家!唔該,講完!
回復 支持 反對

人物行路動作唔係幾自然

遊戲過程冇特別既地方...搞到打怪 國戰 副本 任務外... ...
無聊人生 發表於 16-6-2009 12:10 AM

搞笑,隻game300幾mb做到呢個場步已經非常好,你去搵下有冇咁細既game可以做到咁?
ps:雖然劍鬥普攻真係好生硬,其他職業就唔錯...

任務指示唔清楚?就只會靠坐標嗎?佢任務簡介冇坐標既話通常都會有簡單指示你去,咁你都搵唔到就真係乜左D了,建議你玩返有自動尋路就算喇!

隻女又煩?隻game主打就係個女,唔通你想個女好似其他game既寵物咁淨係識跟住你行黎行去咁?對我黎講個女唔單止係一件工具,唔知你明唔明意思呢?

遊戲過程冇特別地方?的確冇咩特別,你連個女都會覺得煩既話我都唔知到底有咩先叫特別。

總結:你就繼續無聊下去吧,呢隻game唔岩你
回復 支持 反對

膚淺,冇得救
回復 支持 反對

哇你地錦樣講都幾過份姐- -你又要細又要令,300幾MB做到錦你都唔知足- -?
LAG GE話代表你部機慢,錦不如你自己認命去買過部喇,(我冇錢就話買唔到...泣)
與其係到比較一個又細MB又FREE GE ONLINE 仲要係到講GE話,
換左部機再講吧...- -"
回復 支持 反對

你玩得一陣唔好話人唔好啦!!!!!!!!!
回復 支持 反對

樓主篇野比人禁左- -''睇唔到
其實大家無必要咁激既,都係玩隻game姐...
我認為玩左10分鐘都係叫做玩過、試過。
只係玩得唔夠深入姐
有某d人係會跟住自己既第一種感覺去決定,
如果第一種感覺係唔好既,咁繼續洛去都無意思。
回復 支持 反對

game之ma
  個個人鍾意玩既game都唔同嫁啦
但係樓主話隻game垃圾就係離譜左d
自己唔鍾意玩就話垃圾
你咁叻.你整隻online game 出黎比人玩lol~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

講真 你想d人物..技能...場景靚
個容量一定會大....
同埋畫得靚 真係唔係咁易
唔信你自己可以download sketchup
自己畫一個3d模型出黎...結果真係要靚既
一嫁車都可以大約10幾mb...
對e隻game黎講300mb 做出黎既效果有特tim
如果你玩隻咁既online game 都lag既~~
你去換機吧啦.....
我俾埋張list 你去自己砌又點話^_^
回復 支持 反對