打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩左10分鐘後既感覺

關閉 [複製鏈接]
岩岩國戰lag左一陣...
之後ok順...
gm幾好,成日出告示幫玩家
回復 支持 反對

覺得佢同神泣 差唔多 = =... 都ok好玩la..
回復 支持 反對

講完論點冇論據
--此post已完--
回復 支持 反對

講完論點冇論據
--此post已完--
ls1209 發表於 2009/6/13 03:19 AM

岩=.=
事實已證明樓主是有問題的所以不用理會他的所有貼
簡單而直接地無視他的存在了
發埋黎d咁既post分明嬲比人串=.= 6+1到爆
回復 支持 反對

3xx mb 既 3D online game ;P
唔該睇下DNF (2D) 個容量
係9XX MB 裝左之後1.85 GB 呀
AIKA 裝左都係得85X MB
如果aika 畫面叫靚既話,內容一定唔好得去邊

[踩場] DNF 先係有遊戲性,耐玩性既game ...
KuSo安 發表於 12-6-2009 19:13

DNF 我都玩過內地版本
畫面方面 ... 說真的是很普通的級別,畫面質素很像當初街機的『吞食天地』
遊戲內容方便則做得不錯的
但以一隻2D遊戲來跟一隻3D遊戲比根本是一個笑話
而且AIKA現在是封測階段,遊戲內容很多都還沒有開放,容量少是應該的
而且容量小也跟檔案壓縮技術有關,所以並不能以此而完全否定AIKA的可玩性及其質素
這就跟雞蛋里面挑骨頭一樣的!
回復 支持 反對

100%同意你既講法=.=
全開都唔會lag囉=.=陰功
lag係你部垃圾電腦問題或者係你豬腦問題囉
sinsin56 發表於 12-6-2009 14:28
你地分唔分到疾同LAG既分別傢.?
LAG係只網路問題 同機有關.? 前面都有人講左啦..
回復 支持 反對

你唔好講笑啦
呢個game都叫樣衰?
psp戈隻畫面啦差唔多
玩得10分鐘就話人垃圾?
你自己呢個玩家既質素好極有限
回復 支持 反對

aion係有自己搵路行的,但係唔該你地唔好咩game都拿來同aion比啦,人地千萬元大作,好玩係應該的所以先收錢,aion根本可以話係一隻畫時代的作品(玩過的都知點解我咁講)所以你地都唔好亂咁拿來比啦 ...
qq396390978 發表於 12-6-2009 23:31

打個比喻姐,我話自己搵路既意思姐係冇得自己行
因為自動尋路多數都係解自己行去
回復 支持 反對

好睇左咁多人既回復,心中只有一個想法,睇你地幾時唔玩.一星期?一個月?一年?
你玩多一星期=浪費多一星期.玩多一個月=浪費多一個月.玩多一年=浪費多一年
第1,一隻game基本上唔係睇容量衡量的,一隻10gb既垃圾,係垃圾,1隻100mb既垃圾,都係垃圾
但係我就見好多人既回復都係以容量作論點反駁我,呢d人唔該諗清楚先好回復,唔好上黎講廢話
第2,上面有一位人兄講我有論點無論據,請問呢篇係議論文嗎?我駛唔駛舉例論證?我駛唔駛比喻論證?我駛唔駛演繹論證?慢慢反思.
第3,好多人話我用aion同aika作比較,我第一篇野從未提過aion,你地駛唔駛幫我加料?
第4,有人話我部機廢,我上網公司廢,一隻好既game唔係要玩家就game,係game就玩家,玩game要搞到轉上網公司/買新電腦,有病?你d野咁勁咪顯得你係個敗家仔+無腦囉!
第5,game廢不如我廢,人物樣衰不如我樣衰.首先,你知我係咩樣?而且你知我是咩人嗎?如果你想有資格批評人,首先你要擺你張相上黎俾大家知道你係咪靚,再叫你是但一個friend擺條片上黎睇下你點人品好,如果唔係你就無資格批評人
第4,5項都係回應sinsin56呢位自視過高的人
回復 支持 反對

好睇左咁多人既回復,心中只有一個想法,睇你地幾時唔玩.一星期?一個月?一年?
你玩多一星期=浪費多一星期.玩多一個月=浪費多一個月.玩多一年=浪費多一年
第1,一隻game基本上唔係睇容量衡量的,一隻10gb既垃圾,係垃圾,1 ...
Mr.Rose 發表於 13-6-2009 14:26

講得好呀!!罵死佢地,我都覺得呢隻唔係好game
回復 支持 反對