打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 勁舞團應該改善的(意見)

勁舞團應該改善的(意見)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        1.最好有登出功能(轉ac唔洗彈出game再入-v-)
2.G幣衫應該唔俾Delete,因為借ac俾人用好驚俾人Delete左d野
3.頻道加多d頻(例如:9龍區頻.新界區頻.........)
4.家族戰由家族長決定開唔開
5.家族長/管理員可以邀請人入家族,唔洗入家族d人去申請
6.隻game入面都可以買衫,唔洗要上官網先可以買
7.勁舞背景音樂可以自己揀,,,,次次都聽果幾隻會厭-_-
8.改名一定唔會有,加個暱稱都得(好多玩家覺得自己名柒-.-)
9.諗到再加
回復

http://www.t3.co.kr/Contact/Inquiries.aspx

1,4,5,7,8 問題
請到t3 寄信=,= 遊戲修改 就搵t3

2,3,6 問題 請到gameone客服幫到你
http://gocs.gameone.com/index.php

第6個
只係 9遊[中國 .香港]=,=先係咁
其他版本都唔係
回復 支持 反對

@@你提出ga我全部認同'
回復 支持 反對

第3個 無可能

以前多人 先會咁多頻

以前香港封測 好像
有十八區的頻-,-我記得好似係...

而家都唔多人,,情頻同自由頻..已夠
bu專比bu 領舞人也夠

bboy 搞活動多..也夠

加多過大賽頻完成= =

還有新手頻

還要加那麼多頻 做什麼嗎?..分散人流?
回復 支持 反對

除了那第三點`
每個建議都很同意`
但可以實行就機會很微`
回復 支持 反對

全部都吾贊成,

這才是勁舞團的特色=)

不囍別玩=)

p.s

我地呢d小玩家根本無決定權;)

所謂意見

背後已有班收集員.才輪不到我們!
回復 支持 反對

勁舞背景音樂可以自己揀,,,,次次都聽果幾隻會厭-_-
我絕對同意囉 成日聽果首 又唔鍾意戈幾隻歌
但係頻再加多D我個人認為冇用
回復 支持 反對

勁舞背景音樂可以自己揀,,,,次次都聽果幾隻會厭-_-
我絕對同意囉 成日聽果首 又唔鍾意戈幾隻歌
但係頻再加多D我個人認為冇用
沁愛♥尐寶 發表於 21-4-2009 16:32

背景都改到,那玩私服好了,

有d無品既玩家中意聽粗口歌既話,,

去到網吧轉粗口歌背景音樂???so sad
回復 支持 反對

我都好認同你提出既野.....
不過第3點..就麻麻...
十卜~~
回復 支持 反對

感謝大大分享..................
回復 支持 反對