查看: 5344|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 你地有冇49lv猛將,55lv君C up lv心得-.-

我55lv 君C,有8隻兵,有破城,強(明)
49lv猛將,有一隻舞孃,拿住大刀 同 槍(2個都強化左),只有碎岩...等等一級(b)殺技-.-

我現在只係在(筆)海西境到打怪-.-(2個ac一起)
但係我現在覺得個到up又好像太慢-.-,掛足一星期仙up得50%= =
我想問大家我依加去邊到去,最好就2個一起打吧-.-""

另一問題:
我想問依加d斬月..等等ge二級技幾錢-.-

(我現在ser 只電)

唔該哂大家^^
回復

掛1個星期得50%?我127LV反猛都冇咁少啦,建議你用長兵打怪,因為好好用,48可以到地下2層打,3層你試一試,軍師你兵係咩兵同埋咩階?我玩青龍斬月個D  10W有交易,免費SER會貴D吧
回復 支持 反對

原帖由 ylmassperry 於 9-1-2008 16:09 發表
掛1個星期得50%?我127LV反猛都冇咁少啦,建議你用長兵打怪,因為好好用,48可以到地下2層打,3層你試一試,軍師你兵係咩兵同埋咩階?我玩青龍斬月個D  10W有交易,免費SER會貴D吧

唔係丫-.-我text期間,每日正係玩得2個鐘-.-(用兵打的,不知道做得岩唔岩-.-?)
2隻大刀兵-43lv,44lv
1隻近衛兵-45lv
1隻鏈-44lv
1隻槍兵-46lv
1隻滕兵-41lv
2隻戟兵-43lv,46lv

仲有我想問,邊到2層-.-
回復 支持 反對

D兵幾好呀,地下洞窟2層
回復 支持 反對

1星期50%?___?,你得得地
回復 支持 反對

原帖由 承b 於 9-1-2008 17:49 發表
1星期50%?___?,你得得地

so我仙至會上來問問有咩方法
我有時比王殺-.-搞到連2個小時都冇 只怪我掛機位置做得不好-.-

仲有我想問問,地下洞月2層有咩怪ga><
回復 支持 反對

唔係阿 我個猛 2星期都有58iv~la~
去長安東去la~如果見到王又可以打佢~~最好用集氣升la~~有神速更好~
回復 支持 反對

唔好話我直 個人認為兵唔太好  有錢就轉哂弩兵 弓騎  冇錢可以諗下長弓 長槍 因為我見你d兵種都好亂下
回復 支持 反對

唔好用兵,用車車la,up快d
回復 支持 反對

原帖由 毛豬 於 10-1-2008 01:01 發表
唔係阿 我個猛 2星期都有58iv~la~
去長安東去la~如果見到王又可以打佢~~最好用集氣升la~~有神速更好~

我的君c 仙至係1星期50%-.-",
長安東d怪會唔會太勁-.-""d王勁唔勁得過黃巾王,我唸猛將打,會唔會太痛唷-3-

仲有...車車唔會給經的嗎?(我未試過玩車車)

我就冇錢仙搞到d兵咁亂-3-,我岩岩買左本輸,依加得回40m到渣

回復 支持 反對