打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創]<第七話出左>喪屍之逆襲。。SECOND SLAUGHTER

]

第8話hlhjhjhjjhl

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
邪風仔 -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

...........................................

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
邪風仔 -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

加油喇><"

好睇ar><"
回復 支持 反對

好正呀

快d出第8集啦!!十卜你
回復 支持 反對

幾時第八集呀>333<""
等得你好苦呀....
回復 支持 反對

十卜十卜!!-v-"!真係正哦
回復 支持 反對

作為你既fans~_~"
點可能唔睇也._."
加油支持你~
回復 支持 反對

快D啦!
唔好比E個POST沈呀!(扣分都要!)
回復 支持 反對

唉...唔出架la...忘記逆襲la
回復 支持 反對

第八集   hitman
煙霧散去,那人的模樣逐漸清晰了
ham爬了起來,說:『咩事呀.........』
怪物已經不見了,但一個少女的身影卻出現在ham的眼前
ham:『隻野呢??小姐,你邊位呀』
那少女原來裸體的走了過來,面上帶著冷酷的表情,一言不發走向ham
ham:『喂喂,唔好行咁近,我條女係度呀,你到底係邊個呀』
少女似乎理解了ham的說話,驚愕了一下,手按著頭,然後蹲在地上,神情像是十分痛苦]
看到少女像是很痛苦般,ham忍不住走向她,打算安慰她
ham:『你.....有冇事呀?』
少女:『你......快d走......趁我仲......仲控制到自己』
ham:『你到底咩野事呀??講出黎俾哥哥聽啦』(一副金魚佬的樣子,哼)
少女:『你快d走呀!!!!!當我求下你.....』
ham:『......又一個怪人』
ham便走向車子,高呼蝶的名字,蝶亦走到車子旁邊之後,便開車離去.....街道上再也只剩下少女一人
少女:『我到底係邊個......點解......點解我會係呢度......』
少女不一會便回復了神智,面又回復那冷酷的表情,向著ham離去的方向緩緩走去
------------------------------回到ham那邊----------------------------
蝶:『岩岩做咩野呀?果個女仔邊個黎架?』
ham:『痴線架,打打下隻野無端端唔見左,又彈左條女出黎,條女仲要係傻架』
蝶:『傻???我見到好似幾好樣喎.....不過身材好似差咁d......平胸咁』
ham立時面紅起來:『.....咩呀,我緊係冇留意佢呢d野啦』
蝶奸笑了一下,說:『哼哼,都唔知係咪』
ham:『唔信就算!!』
蝶:『信囉!!駛唔駛咁惡呀』
ham:『sor囉』
不久他們來到了葵芳,運動場內一篇凌亂,似乎曾發生過大型撕殺
ham:『嘩.....呢度都幾恐怖喎.......又一度好多血既地方』
蝶:『妖.....見到d血就覺得想嘔啦,走啦好唔好呀』
ham:『但係我想入去新都會睇下.....』
蝶:『睇咩野丫!』蝶瞄了一眼,就轟了想走來的喪屍一槍
蝶:『都冇人架啦,仲睇黎做咩呀』
原本ham很想駁回蝶的說法,但是他也從常理想到,現在的時勢,即使有也應該是不正常的人類了
ham失望的走向了車子,準備再走,看了一看,原來快要沒油了,所以駛到了附近最近的油站
ham:『好彩d油冇人用......咦!!!冇油既喂』
油槍竟然沒有油走出來,ham無奈的走進油站商店拿一筒筒的
蝶也無奈的看著ham進入商店,也在嘆息著
蝶心想:::唔知幾時.....香港既資源用哂.....到時真係死得...
這時,蝶的左邊......卻出現了一個人影....
下集預告:::是人類?怪物?還是喪屍?看來沒有這麼簡單吧,期待下集------terror
回復 支持 反對