查看: 4703|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 三國版活動之影圖說故事

活動內容 : 看到大家在暑假也無所事事 , 因此本區將舉辦一個把圖片影下再組成一個故事活動!希望大家多多參與!

活動細節 : 至小5張圖加上至小三十字的內容

提交作品限期 : 4-9-07

第一名 : 400分

第二名 : 200分

第三名 : 100分

參加者不論是否得獎也可以得到15分作獎勵

評審 : 池少~   
回復

祺都做到=-="  有冇搞錯=   =.,要靛雞蛋-.-
回復 支持 反對

我做唔到唔通你做到咩;P
回復 支持 反對

各位,靛雞蛋啦=   =
回復 支持 反對

係咪靛你ar-  -
回復 支持 反對

有咁多分我梗係......講啦==
我個古仔叫做
升lv搵地方多麻煩  =.=<<自覺好7

有一日去左天門洞升lv........

有一日去左天門洞升lv........

見升得唔係咁好就轉地方....唉...竟然死左/ . \

見升得唔係咁好就轉地方....唉...竟然死左/ . \

諗住再去挑戰過....結果都係一樣....死左零0路上/ \

諗住再去挑戰過....結果都係一樣....死左零0路上/ \

最後換過d裝去廷津口升^.^最後無死到~安全升lv^^

最後換過d裝去廷津口升^.^最後無死到~安全升lv^^

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
池少~ + 15 參與者

查看全部評分

回復 支持 反對

男子跟我風,係廷津口升lv-              -
回復 支持 反對

文件尺寸: 小於 164.916 kb
想玩都冇得玩..
回復 支持 反對

原帖由 ken10624300 於 20-8-2007 09:11 發表
文件尺寸: 小於 164.916 kb
想玩都冇得玩..

得架-.-你去拎張圖去小畫家整細佢= =咪得囉

原帖由 承b 於 20-8-2007 07:25 發表
男子跟我風,係廷津口升lv-              -

呵呵~唔係你叫我去
回復 支持 反對

呵,等我到正下先得...唔怕比ken有400分
回復 支持 反對