樓主: ppg12345678
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創] 1.0 綠亞外交戰-打得最好既一場

關閉 [複製鏈接]
原帖由 白狼飛雹 於 2007-7-4 12:08 發表
其實某程度上係另一位玩家唔係咁醒..
當你比金肉佢出兵佢比木你個陣
出到某個量就調轉槍頭打返樓主都OK..
正如樓主所講
你狂比金肉佢出兵
換言之你既金肉數量應該唔多?亦即係補兵較慢
如果呢個時候你同盟 ...

我比肉比金唔係一般人既比肉比金
我只會比大約4-10%
不停比,唔會一次比哂

確保佢會依賴我 :lol

佢想打我都難
不過我今場都犯左戰略上既錯誤,就係比個 藍色 入左黎我屋企起野

我希望見到以ffa綠亞既眼光指出我打得有問題既地方,好似呢位玩家真心討論ffa,而唔係一味話我廢囉- -
我廢我知,唔洗你講 :lol

回復 支持 反對

原帖由 ppg12345678 於 2007-7-3 13:46 發表

我仲有幾十場都係win 既..好少輸
但係..場場都係朋友打,post出黎又比人話唔公平= =
兩個朋友拉6個人 打FFA

樓主自己加兩位朋友拉6個人=1+2+6=9
小弟佩服可以有咁既神技
回復 支持 反對

原帖由 asd0123456 於 2007-7-4 13:45 發表

樓主自己加兩位朋友拉6個人=1+2+6=9
小弟佩服可以有咁既神技

兩個朋友 既意思即係我同我朋友兩個人阿- -
回復 支持 反對

i dont knwo why you could win really and i think you ahve to pay more attention on your econ and controling
回復 支持 反對

=.=樓主的智慧是0嗎...............成日話自己有智慧......
跟本好多因素你都冇諗過..我都有玩過FFA=.=
你咁樣比資源人.....你自己係就係多資源......
如果人地衝埋你度=.=我鬼信你爆得切任何兵出黎擋..而且反攻埋=.=
仲有你跟本冇諗到如果8p打你=.=你會點
仲有7p..個蒙古..唔反8p....我諗你死左10世...智慧?0...愚蠢?100....
回復 支持 反對

我想睇下佢神技~有無人可以sd俾我

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
食蕉連皮 -3 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

系唔系弱智架?版主~
見到火都黎埋~~條link死左~~我想睇個檔問下人有無都要扣分?
我發現你如果唔系熟果幾個~就亂咁扣~~
熟果d~求其up句廢話你又唔扣分?
版主咁做架咩?除左識扣分識做乜野?
回復 支持 反對

樓主咁勁扮人地隻狗(一隻係咁嘈o既狗);P
扮低分咁勁呀~
下次del埋自己城鎮,可憐d多d人同盟
唔好話你自己廢
跟住亂咁team人扮高手
仲要好醒咁話比人聽"我係靠智慧
贏番黎"
咁有智慧你就唔會post呢個post出黎認醜啦

-----<========================================>------

咩外交手段,好心你啦
你知唔知個{醜}字點寫呀
駛唔駛我教你
廢就廢啦
仲要懶囇神咁

回復 支持 反對

點解版主咁選擇性答問題??
回復 支持 反對