打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] SD高達(XD膠)與CB的比較(不停更新)

其實CB真係好過玩過SD
至少佢可以砌機 變化大
(即係話就算核心一樣 最後整出呢都會好大分別)

再加上 SD4打4真係太少人啦

仲有改色 我諗見人見智啦
對D鍾意有個人風格既玩家應該好鍾意E樣

另外我諗對埋身肉搏有既人 應該會更鍾意CB既格機設定
有攻有防 有內有往  但SD既格一中就唔比走 又要斬幾下就爆左
D血其實冇咩實際用途  唔理你咩機比人格2~3次 必死 仲要比人格到就冇哂希望

最後就係SD真係比CB更食錢 咩都要點

PS:SD係有得自動鎖定 但反應實在太慢 對面加速飛幾下就甩哂鎖 仲要長按右鍵
回復 支持 反對

回復 12# 無良品

無良 就算係事實 都唔好咁大聲講出呢
好傷人嫁
回復 支持 反對

=.=冷靜下啦 e家講意見姐
又唔係比個帖你地嘴炮 討論下姐 咁激動做咩姐
比唔比較到 其實只係觀點與角度姐
人人睇法同角度都唔同 其實你地試下由另一個角度去諗 要比 唔係冇得比既
只係因為玩既方式唔同出既時期又唔同(指原服) 所以能夠比較既地方少d姐
話冇得比較既 其實你地睇既角度係game既玩法同類型係咪?
但跳睇既角度就係2隻都係第3人身既機戰(射擊型)online去比岩唔岩?
有時唔好咁快發火開始互轟 冷靜下 諗下對方既說話係咪真係錯到要你咁做先?
回復 支持 反對

講真
我之前試玩SD都係因為有高達=.=
回復 支持 反對

同意
玩左sd 1個星期就小學雞橫行
so 一早放棄
可惜係 e家CB莫講話係小學雞
人影都唔多隻
回復 支持 反對