打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 我想砌機

下-3-咁係米裝返xp 都得? 我d fd話vista冇咁好用-3-
正版xp係米又要破解碼?
回復 支持 反對

星月仔你上次比我戈d電腦組件我重新整理過同改左小小野 你可5可以幫我睇下個價錢係澳門買5買到得5得ar??麻煩曬你了^^

cpu : Intel Core 2 Quad Q8200       $1300
ram : Kingston  2G DDRII 800(KVR800D2N6/2G)      $150
顯卡: Galaxy GeForce 9800 GT 1GB HDMI      $1000
硬盤: Seagate 500G SATAII 32M(7200.11/ST3500320AS)     $450
供電器:Antec SP400     $400
底板:Gigabyte GA-EP45-UD3L       $1000

回復 支持 反對

買機個陣最好去多幾間問下價
價錢合理當可買
最重要系個間SHOP有冇貨= =|||||||||||||||||
因為我試過有啲SHOP好黑人僧
你成部機買/OR 買個到概套裝機
先有個啲貨
簡單黎講就系SHOP內冇放出黎
但系你指名+成部機買 ...
星月仔 發表於 3-4-2009 18:49

我諗住叫幫開我整電腦戈個野幫我砌架咋-3-
我會比張野佢睇叫佢幫我睇下個價o5ok-.-聽講佢開電腦鋪-3-
我驚你睇5到嘛=3=先放咁大隻字-3-下次我會細返小小^^
回復 支持 反對

有個好大概問題
我未見過2G RAM 便到咁
(150$= =?)
ram : 金士頓 2G DDRII 800(KVR800D2N6/2G)                 (新產品 大約430 $內)

正確系:
cpu : Intel Core 2 Quad Q8200       $1300
ram : Kingston  2G DDR ...
星月仔 發表於 3-4-2009 18:19

cpu : Intel Core 2 Quad Q8200                                                $1300

ram : Kingston  2G DDRII 800(KVR800D2N6/2G)                                  $450

顯卡: Galaxy GeForce 9800 GT 1GB HDMI                                        $1000

硬盤: Seagate 500G SATAII 32M(7200.11/ST3500320AS)                           $450

供電器:Antec SP400                                                           $400

底板:Gigabyte GA-EP45-UD3L                                                   $1000

一個大機箱
2個機箱散熱風扇

我係米照咁樣比張單佢睇?佢明5明架?
我上網見到張ram係咁平
你去戈到睇下↓
http://www.price.com.hk/product.php?p=110065
回復 支持 反對