查看: 16711|回復: 14
收起左側

大家好2019

由2005年註冊帳號,直到今日,已經超過14
年,各位還好嗎?

大家都成長了不少,新的一代很少在論壇出現。

希望大家生活得好,加油!

歡迎大家回來到此一遊,亦可問我問題
回復

我都係2005年開帳架!
回復 支持 反對

alan28282000 發表於 9-1-2019 01:22
我都係2005年開帳架!

有冇見過我
回復 支持 反對

我2015
回復

Same, 2005, 咁岩你又係, 咁岩我又突然間呢幾日上黎睇下
回復 支持 反對

睇返資料, 你明明2009年先申請
回復 支持 反對

你好,,
回復

superyyh 發表於 22-1-2019 03:45
睇返資料, 你明明2009年先申請

突破盲腸
回復 支持 反對

我都係2005年  咁就14年啦    我都格左手10無上過黎睇
回復 支持 反對

具體幾多年我真係唔記得

不過當初黎NAKUZ係因為SDO官網直接LINK入黎呢NAKUZ

後黎轉玩巨商,都0係樂古襯熱鬧

NAKUZ 8週年當時係非常熱鬧, 論壇各版區籌備多種多樣創意活動, 而且好多人參加, 好好玩

投身社會做野,時隔2年, 本身諗住幫我熱愛既樂古設計10週年勳章
1507160011a62fd6997ffce794.png 彩色十週年章/ 1507160011b07ff6f69f4a6f98.png 十週年樂古龍章/ 15071600113eb3de1c476b4b57.png 藍「十字」十週年章
(show比大家睇, 比你地緬懷一下,其實係有10週年章架)
後黎好似有人搞11週年活動 亦都有巨商勳章製作委託, 我只有參與後者, 跟住就潛左水

可惜 就只係過左2年, 樂古依舊,面目全非

活人會員嚴重流失搞到十週年活動都搞唔成
另外,亦了解到論壇管理人貌似各有各生活各有各忙碌,又或者咁講,會員同貼文已經少到冇咩好管

最後NAKUZ改版後就變成呢個樣, 會多左啲遊戲資訊咁囉, 巨商版人流直到宜家仍然係全壇人流最多, 所以快速進入鍵置頂

宜家呢個時代可能真係唔需要論壇

要資訊, 大家都GOOGLE自己查

想交流, 大家都入Wechat, whatsapp, line群

宜家應該少左好多人論壇爬文了
回復 支持 反對