樓主: leungmartin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 火雞入

回復 50# 噬神

應該係火手至砦,仲有啲把劍好大範既陸
回復 支持 反對

回復 49# kelu11

老實講我部野唔係用呢打呢啲埸細既單挑,係用來打國戰,
見到大件既野或者小血的打,見到麻煩既炮,一係不
斷hit and run一係走,嗰40fly同20tgh係用hit and run,追人打,同被十幾人
圍时都唔死得
回復 支持 反對

回復  kelu11

老實講我部野唔係用呢打呢啲埸細既單挑,係用來打國戰,
見到大件既野或者小血的打,見 ...
leungmartin 發表於 17-2-2012 00:32

對戰開始前 我講過  除左自製場  你咩場都開得
你可以開風格林  你可以開地下水道  你亦可以揀一個對你有利既場
係你自己揀細場  唔係我逼你揀  亦都唔係我揀
第二  係你叫我用核妹同你單挑
圖已經cap左  你改回覆都無用

我理撚你部野用黎打國戰定打混戰  
我只係知你輸左 又賴三賴四  又要多嗲
講野又要無point  

輸左唔怕認呀小朋友
回復 支持 反對

我見人單挑都係用果嗰米揀
回復 支持 反對

咁即係你自己揀  唔好怪場地問題喇
回復 支持 反對

我重新睇番D對戰
我發現
用破神都夠皮,出核妺好似合佢咁._.
仲有隻太夫,唔識用真系唔好亂用-.- (輸俾炮機系格機最大既恥辱)
其實一句到尾,一架己經屬性相剋兼19tgh既空同Kelu隻煙炮核妺挑,再加上你玩空又唔算勁
只系不自量力
回復 支持 反對

我重新睇番D對戰
我發現
用破神都夠皮,出核妺好似合佢咁._.
仲有隻太夫,唔識用真系唔好亂用-.- (輸俾炮機系 ...
戰虎 發表於 17-2-2012 12:24

係佢叫我用  唔係我主動用  亦都唔係我主動話要1on1
你最後一句 不自量力 真係講得好=.=

我以前港服 特登練自己用空機技術  都同梁雞雞打  就係為左嬴佢隻砲  去證明自己實力
輸有幾大問題?  我次次都輸  雖然真係有d唔忿氣  但技不如人  無辦法  只可以接受  更加努力
去到國服  到最後咪又係嬴左佢  (其實係用mb空  大家鬥高攻換血)
回復 支持 反對

係佢叫我用  唔係我主動用  亦都唔係我主動話要1on1
你最後一句 不自量力 真係講得好=.=

我以前港服 特 ...
kelu11 發表於 17-2-2012 13:58

To創神:呢度無一個唔系新手起家,技術系由無數(?)國戰隊戰練番黎
不過照道理你又玩港又玩國服咁耐,無理由仲咁弱雞-.-
我無心插你個post,不過連打自己友都唔掂真係俾人收左皮sad
回復 支持 反對

你試下用隻空同佢隻炮打下,未見到影已經
有四支扣五分一既高導彈射埋來,你唔信搵隻空試下

MB空\亞娘除外
回復 支持 反對

係咪先
我今日就搵呀TOP同我打場比你睇
講明先
我唔會用弓打
回復 支持 反對