打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 說好的1P1呢

合體是指創聖大天使嗎?要叫上「創聖合體!GO!アクエリオン!!」嗎?
NGLEO 發表於 30-1-2012 21:26

回復 支持 反對

可惜.你咬人唔痛,我只係睇唔過眼有人又串又廢又低能,你鐘意係到發膠我都無計=]
回復 支持 反對

呢句野由樓上果位神手講出口唔知點解等別有笑點

(要發膠死埋一邊唔好逼人話你  自重下啦
明明自己又唔係勁 仲要係度話人廢 除左好笑真係唔知比既反應
自己人品都唔好得去邊 仲要話人
你講既果句真係可以原原本本咁套番落你身

講得出1P1但又變左2圍1 你智商都唔高得去邊
回復 支持 反對

唉,愚弟在樂古俾人串la
有冇諗過點解 ?點解會俾人串 ?
首先,我個場有send密碼,所以戰虎 是亂入的
所以戰虎亂入別人1 on 1場是錯的
所以戰虎被其餘正在1 on 1兩人圍毆是正常的
而且戰虎是說和c.c 1on1(注:c.c本來是輪更制的一個群體後來因為ac眾多,分裂為一個一個AC)
而且奧米加,戰虎和噬神是針對別人的嘴砲(喜歡這句的話可以在這post post讚~)
所以你對他們說甚麼也是無意義的
愚弟
不過你還是改改自己的口氣
不要太串
回復 支持 反對

真想知虎係點亂入..未開始入了..你5識KICK人的嗎
開始了後就無可能..你2個都係同一隊的玩TK嗎
回復 支持 反對

開始了後就無可能..你2個都係同一隊的玩TK嗎 ...
a0078910 發表於 1-2-2012 18:37

虎表示: pw:123
回復 支持 反對

開始了後就無可能..你2個都係同一隊的玩TK嗎

願者上釣,不亂入就不會被S la
況且戰虎是說和c.c 1on1哦(注:c.c本來是輪更制的一個群體後來因為ac眾多,分裂為一個一個AC)
    虎表示: pw:123

願者上釣證實,原來知道PW就可以亂入哦~

別人願者上釣被人S,重要惡人先告狀 ?
話說我們無請你入來被我地S個wow~
回復 支持 反對

開始了後就無可能..你2個都係同一隊的玩TK嗎 ...
a0078910 發表於 1-2-2012 18:37

算吧啦 我地講係冇用嫁
正如你所講 玩左咁耐有咩可能唔識踢人
而且 同一隊玩TK?
況且就算係開場前入
你當CC把口只識係呢度講野咩
果日我有上到雖然冇入場 (因為冇問PW
但我好清楚睇到有2場嫁
第一場係真正一打一
但第二場先有個亂入玩圍毆
信唔信 由你自己決定
我只係講出我知既野
回復 支持 反對

首先,我個場有send密碼,所以戰虎 是亂入的
所以戰虎亂入別人1 on 1場是錯的
所以戰虎被其餘正在1 on 1兩人圍毆是正常的
而且戰虎是說和c.c 1on1(注:c.c本來是輪更制的一個群體後來因為ac眾多,分裂為一個一個AC)
而且奧米加,戰虎和噬神是針對別人的嘴砲(喜歡這句的話可以在這post post讚~)
別人願者上釣被人S,重要惡人先告狀 ?
話說我們無請你入來被我地S個wow~
算吧啦 我地講係冇用嫁
正如你所講 玩左咁耐有咩可能唔識踢人
而且 同一隊玩TK?
況且就算係開場前入
你當CC把口只識係呢度講野咩
果日我有上到雖然冇入場 (因為冇問PW
但我好清楚睇到有2場嫁
第一場係真正一打一
但第二場先有個亂入玩圍毆
信唔信 由你自己決定
我只係講出我知既野