打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [事件回應] 對於本次本團版區被炸的事件.

關閉 [複製鏈接]
我唔理邊d係事實/歪理,總之,含有人身攻擊成份我就要扣分,我亦只係按本版版規A2項對你作出扣分而已,lock po ...
lll161616 發表於 29-12-2011 21:16

個人認為 錯左就係錯左
佢出面既事
好多人都知
版主唔清楚歡迎問我''主觀''既''偏見''

不過你要扣分 你冇錯
但盲目扣分 我就覺得你有少少問題
個人認為同''未見官先打八十大板''冇分別

正題
我想睇下蜜蜂神高見
回復 支持 反對

個人認為 錯左就係錯左
佢出面既事
好多人都知
版主唔清楚歡迎問我''主觀''既''偏見''

不過你要扣分 你 ...
bennyyam0614 發表於 30/12/2011 02:55

我想問,你到底有冇睇火雞個留言,而且,我並唔係盲目地扣,果位會員所講既野根本就有挑起罵戰之謙...若果樓主真的因這句而嘈起上黎,又發生罵戰,再者,這樣的討論只會造成1個惡性循環...而且都唔會對本版帶來正面的討論風氣!

話佢正常都人身攻擊, 板主你D思路都幾正常

我只係覺得
如果你做板主淨係識扣分
唔敢以真面目示人
咁你做人都幾無意義

何謂唔敢以真面目示人,我只不過按版規做野,何況唔敢以真面目示人跟扣分有何關係?扣唔扣你分我唔可以話曬事,我亦都同另一位版主相討過才對你作出扣分

若對此扣分不服,請到本版的意見及舉報區或本壇的投訴區反映。

不過首先,貴團的團員也好,團外人也好,
請勿再嘗試做出任何挑起罵戰的行為,包括言語攻擊之類。
一切以不擾亂本版秩序,帶起正面討論為優先。
不然我跟另外一位版主會按照版規行事而已。

目前的制度下,的確容許大家討論「造分」、「夾機」是否正確,
不過請理性地討論,而且建議把討論範圍集中在上述兩個技巧上,而不是針對他人之類。
假若閣下純粹是不滿指定會員「造分」、「夾機」而給閣下帶來不公平,
那麼偶只好建議你用私下渠道(pm、msn等)跟他們申訴與對辯,
在這裡公開指定會員有「造分」、「夾機」等行為,
並不會對本版帶來正面的討論風氣,而且並沒有討論價值。

我再重申一次,論壇不是用來作罵戰,針對人的地方
回復 支持 反對

well...做分呢樣野其實都已經唔岩了!!!
其次都係態度問題。
回復 支持 反對