打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] [新消息!] -7團係樂古誕生喇;p

關閉 [複製鏈接]
好正常ge事,好多人都有咁做
lll161616 發表於 28-12-2011 02:05

有幾正常?
做full combo 有咩意思
好多人亂扔垃圾你就要跟?
回復 支持 反對

有幾正常?
做full combo 有咩意思
好多人亂扔垃圾你就要跟?
user9413 發表於 28/12/2011 02:10

我既說法只限開yellow head joe
回復 支持 反對

估唔到有咁多樂古新AC來回post
總算吸引到人來關注,有唔錯既迴響
團名不會改,係咪抄襲已經唔係重點
只係一個虛名,唔洗咁認真
至於代理團長,的確為左衣個團,佢出左唔少力,我都好多謝佢
請大家唔好太執著分數,畢竟大家都有為打高分而努力過
另外,幫手做分,我個人唔建議,不過你私下邀請,我都管不著
大家都係為左個玩字,何必咁執著呢
回復 支持 反對

睇黎黎緊既活動要出席下喇
一定要睇睇副團長同埋各團員表演
幫你地拍埋片都得
回復 支持 反對

大家唔好咁啦..分數真係唔緊要
我張卡d分都係做番黎架ja
回復 支持 反對

請問今日有冇人得閒幫下我依個新手local="=
因為copious改版果時先開始玩 想要返knit既舊歌
回復 支持 反對

估唔到有咁多樂古新AC來回post
總算吸引到人來關注,有唔錯既迴響
團名不會改,係咪抄襲已經唔係重點
只係 ...
ctral1991 發表於 28-12-2011 02:14

你地7團D幹部咁勁
又有昆蟲先生做副團長
點會唔關注

話時話
我未聽過團長你個名既
莫非你係隱世高手?幾時出黎同我玩番鋪
回復 支持 反對

各位會員好,
都深夜了,各位還是在熱烈地討論呢。
本來偶都打算去睡覺了。

一個討論區,本應用作討論,
對討論區有貢獻的話,固然是好事,
不過偶看了一次你們的討論,偶卻認為你們的討論,對於本版是有害而無益。

加上由於偶看到部份會員的言詞帶有傷害性質,而且看似有罵戰的跡象,
所以偶決定先關帖處理。

回歸正題,
偶把所有回覆都看了一次,貌似有會員質疑「-7團」(該團)某些成員的實力的真偽,
因為有部份團外的會員認為他們有「造分」、「夾機」等等的行為,是吧?

本版塊並沒有對於「造分」、「夾機」等等技巧定下立場,
不過我跟另外一位版主打算對於上述技巧定下相關立場,
包括決定應否禁止在本版討論「造分」、「夾機」等技巧。
短期內我們會作出結果,並可能會作出相關的版規修改,以配合本版立場。

至於貴團的成員,你們可以另外再開新的團帖。
不過首先,貴團的團員也好,團外人也好,
請勿再嘗試做出任何挑起罵戰的行為,包括言語攻擊之類。
一切以不擾亂本版秩序,帶起正面討論為優先。
不然我跟另外一位版主會按照版規行事而已。

目前的制度下,的確容許大家討論「造分」、「夾機」是否正確,
不過請理性地討論,而且建議把討論範圍集中在上述兩個技巧上,而不是針對他人之類。
假若閣下純粹是不滿指定會員「造分」、「夾機」而給閣下帶來不公平,
那麼偶只好建議你用私下渠道(pm、msn等)跟他們申訴與對辯,
在這裡公開指定會員有「造分」、「夾機」等行為,
並不會對本版帶來正面的討論風氣,而且並沒有討論價值。

如有任何問題,請到本版的意見及舉報區本壇的投訴區反映。
回復 支持 反對