打印 上一主題 下一主題
收起左側

[狂賀再當版主]大家小心呢個人

關閉 [複製鏈接]
玉樹林風 底褲.....
~天宮紫月~ 發表於 7-3-2011 20:57

底褲穿隆? 話說底褲唔穿隆 甘D人點著,,底褲有3個隆架
回復 支持 反對

嘩,你中文咁差嫁,醜字都唔識寫
DosDiosas 發表於 7-3-2011 20:59

係我既字典入面醜字唔存在

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
meow喵 -2 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

超人梅比斯 發表於 7-3-2011 21:00

我諗你字典,個我字同醜係同解
回復 支持 反對

超人梅比斯 發表於 7-3-2011 09:00 PM

除了o咀鳥,我無話可說
(大驚)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

既然某人唔肯認出口傷人,咁我都無言lu
不過我想講一句,由頭到尾都冇人要翻舊帳
只係想引用你名言黎勸樓主唔 ...
23223205701 發表於 7-3-2011 22:07

係咪要翻舊帳其實大家都有眼睇.再執著係呢d小事上都唔會有結果
講左一次就會變名言.換句話說我係咪要每講一句話都要printscreen記低之後出書?
唔知係某d人鐘意單單打打唔認清對象就惡言相向.之後成功令對面扯火就大條道理扮可憐cap圖之後就可以理直氣壯話人出口傷人在先zzz
你覺得還你覺得.唔好將你個套代落我度唔該
輸得多.以我而言就一定唔會好老脾得去邊.
btw先入為主個個會唔會係你?你始終都係執著住出口傷人呢點.悶唔悶?
而且呢單野之前嘈過幾次都係冇定論.唔係舊帳係乜野?
我寧願你誇大黎講話樂古又比花葬玩哂仲好.起碼多d新鮮野講
最後補番句.唔該唔好扮專家..玩哂分析.結論.亦唔好自以為好了解我
順應某人要求.停回此帖
回復 支持 反對

係咪要翻舊帳其實大家都有眼睇.再執著係呢d小事上都唔會有結果
講左一次就會變名言.換句話說我係咪要每講 ...
S!u絕淚 發表於 7-3-2011 10:16 PM

呢筆舊帳不如當bad debts算啦-.-(bafs上腦)
個人愚見..不如你地講下今次討論呢件事ge目的係乜之後再諗下點解決重好
著重係某d爭論點上面對解決事情沒甚麼大的幫助
回復 支持 反對

呢筆舊帳不如當bad debts算啦-.-(bafs上腦)
個人愚見..不如你地講下今次討論呢件事ge目的係乜之後再諗下點 ...
小雪冰 發表於 7-3-2011 14:23

一係佢破產, 一係佢死, 一係佢痴左線, 一係佢失蹤超過7年 (唔知有冇記錯)
如果唔係冇得當bad debt!
(我講下笑姐)
回復 支持 反對

一係佢破產, 一係佢死, 一係佢痴左線, 一係佢失蹤超過7年 (唔知有冇記錯)
如果唔係冇得當bad debt!
(我 ...
clarence2468 發表於 7-3-2011 10:26 PM

=0=閣下乃bafs人也?(準備伸手)
和解未嘗不是好的解決方法也?(我太天真還是..?)
回復 支持 反對

=0=閣下乃bafs人也?(準備伸手)
和解未嘗不是好的解決方法也?(我太天真還是..?) ...
小雪冰 發表於 7-3-2011 14:27

我只係用返我僅餘既中4 pa知識黎答你-.-
我而家都冇讀pa lu
回復 支持 反對