查看: 2037|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我玩AIKA出現好大問題..

關閉 [複製鏈接]
我部機玩AIKA個陣..
唔夠5分鍾就畫面停左係到.. 但係又無HAND到..
不過畫面唔識郁 要重開game先得.. 次次都係咁..
搞到升唔到lv.. 1個鍾彈十幾次..
但係打聖殿個陣  次元之門同副本..
我玩幾多粒鍾都未試過停畫面..
咩事??... display唔夠?
我電腦配置...
cpu: AMD Athlon(tm)64X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61GHz
底板用 GA-MA69VM-S2  
inboard display ATI Radeon Xpress 1200
2GB DDR2 800 ram...
原道理.. 我現置對於呢隻game既最低要求係無問題.. 但係點都解咁?
最奇怪係 副本無事得野外有事...
回復

你係米用和記的-_-??
回復 支持 反對

我都係用和記
回復 支持 反對

唉...cso玩唔到都算啦~~
e家呢隻game都玩唔到-.-...
回復 支持 反對

我係hkbn=.="" 所以我先好唔知點=.=
回復 支持 反對

我都係hkbn,我冇咩事喎....好多game都玩得喎= =因為我之前都係用和記架,不過其實2個都差不多
回復 支持 反對

CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC...........I hgc冇咩事
回復 支持 反對

應該係display唔夠,買張256ram就夠玩
回復 支持 反對

試下去更新顯卡驅動程式
不過你果張係咪內置架?
而家玩 3D GAME 最好都係裝返獨立顯卡
始終性能方面係勁好多
處理遊戲貼圖都會順好多
同埋唔會晒左你張 2G DDR 800

而網絡方面果D問題應該係區域性的 (網絡覆蓋問題)
不然的話不會在相同 ISP 下都會有的人正常而有的人常出問題 !
回復 支持 反對

display卡應該唔夠
我為左aika換左張新display
平平地4舊水
回復 支持 反對