打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩左10分鐘後既感覺

關閉 [複製鏈接]
畫面幾令@@ 但人物就麻麻~
不過搵NPC搵怪搵路又真系幾麻煩.. 講得又吾清楚~"~
有待改善-00-"

re #17
系統設定度有得set.. 我整左做30%聲..
好好多= =
小夜* 發表於 12-6-2009 20:46

同意你講法
另外就係npc個顯示同血盟個d差5多~成日都睇錯改一改隻色可能好d
e+既名翻譯得有d5好~怪,任務物品同任務講既5同~而且任務說明5夠清楚
玩極都無咩錢....又無裝...11lv用緊1lv裝...
錢又太少....好多時d裝無哂耐....5想修去換裝又無錢....
跳呢個功能又無用~走開左照比怪打中
最後就係可能我5係咁早意呢類game~無咩耐性玩...
唯1有d興趣既係芙蘭...養佢會長大好似幾好..
只係5知邊度有得睇幾多exp佢先會升lv....
感覺上....如果佢一開始有個教學比人知點玩就最好
回復 支持 反對

唔係錢太少,d錢其實好賺,打副本就最好賺又好升lv,組一組人去刷幾次普通都可以賺到2萬幾蚊同12lv刷1次就有成70%咁多(刷一次20分鐘左右,絕對比普通打怪升好升同好賺)不過就係花得好快,我買子彈1次買成1千蚊刷1場普通都要用2排一千彈,如果d裝可以改平d會好d,d裝備真係太貴了我都係剛剛10lv打到副本刷錢先可以用來換裝,8lv的裝就要成近2萬蚊對8lv的新手來講會好難搵
回復 支持 反對

其實版主係咪應該要鎖POST呢
回復 支持 反對

版主: *空缺中*
就係咁樣,都沒版主所以關唔到POST
回復 支持 反對

唔係掛,冇自尋就唔玩??哇,甘你米成世玩尋仙囉,再唔係米玩王者世界(王者世界係好玩的!!)
回復 支持 反對

玩完國戰之後覺得真係一般..
近戰基本上連肉盾都做唔到
兩邊打都淨玩遠攻
回復 支持 反對

唔鎖POST就入黎呃下先
回復 支持 反對

講真,有咩game封測既時候冇BUG/唔LAG
封測既作用就係比玩家測試下有咩不足之後
再改善
回復 支持 反對

副本系統、國戰系統、城戰系統、育成系統你玩過未?
玩得果10分鍾就話人垃圾作,我相信你都唔好得去邊
SoLa天 發表於 12-6-2009 03:25 PM

我同意你既講法,因為佢都係垃圾同白木!

CB人太多,boss又出得慢...
搞到成日要搶怪...
bestso88 發表於 12-6-2009 07:19 PM

係我覺得應該要加快出boss既速度,搶怪搶到傻!
回復 支持 反對

再入黎呃下先
回復 支持 反對