打印 上一主題 下一主題
收起左側

你們覺得買l4d正版的好處在那?

關閉 [複製鏈接]
我只係諗到三樣野:
1.正版上樂古及支持正版的論壇有人幫
2.唔洗俾人罵
3.即裝即玩,完全唔需要電腦知識/囧.
cyris 發表於 21-4-2009 10:59

邊個會鬧玩破解版果d? 唔支持姐
回復 支持 反對

我只係諗到三樣野:
1.正版上樂古及支持正版的論壇有人幫
2.唔洗俾人罵
3.即裝即玩,完全唔需要電腦知識/囧.
cyris 發表於 21-4-2009 18:59

咁你就錯=.=
正版都要電腦知識~你都要識插隻碟入部電腦嫁~(速逃)

更何況....多數用破解版既人都唔係自己做破解嘛~囧
回復 支持 反對

咩叫 non steam?
hang1994 發表於 21-4-2009 19:18

non-steam咪即係跳過開steam呢個程序而開game囉~
non既意思,大約係唔需要之類啦~
回復 支持 反對

咁你就錯=.=
正版都要電腦知識~你都要識插隻碟入部電腦嫁~(速逃)

更何況....多數用破解版既人都唔係自己做破解嘛~囧
當明尼克 發表於 21-4-2009 19:58

我有一個fd下左破解都唔識裝先好笑[[onion_53]]

之後破解左冇出桌面圖示居然唔知自己裝左係邊...真係囧爆.
回復 支持 反對

你地真係9唔答8    non-steam場姐話咩呢?      我問緊你地正版既好處 你地就答其他
回復 支持 反對

我有一個fd下左破解都唔識裝先好笑[[onion_53]]

之後破解左冇出桌面圖示居然唔知自己裝左係邊...真係囧爆.
cyris 發表於 21-4-2009 20:27

你個fd都幾聰明...囧
回復 支持 反對

你地真係9唔答8    non-steam場姐話咩呢?      我問緊你地正版既好處 你地就答其他
hang1994 發表於 21-4-2009 21:09

你問得正版好處,即係問緊正版同番版比較,番版有咩唔好處之嘛~
2個問題根本相通=.=!!
回復 支持 反對

正版好處

[玩家質數正版比盜版好]
玩盜版的不是沒錢買遊戲的小孩就是不肯付出卻想玩的自私人 前者愛耍白 後者更不會說了吧 (當然我不排除有例外) ,反之然正版玩家比較老實 而大部份正版玩家也是年齢,思想上較為成熟(年齢較大才有錢買遊戲吧)(我也不排除有例外),所以正版玩家質數比盜版好很多的

[正版安裝快,問題少]
正版只需把光碟放進電腦即可安裝,不用像盜版一樣要下載一段長時間,而且正版安裝後不會有什麼問題,不像盜版安裝後要在網上大喊:"開唔到game!!!" "快入,,,更新後問題 !!" "點算呀?幫幫手 !!"

[正版功能全面]
正版可享有一切更新和完整支援,在遊戲上有問題更可聯絡廠商作詳細跟進

正版還有很多好處可是沒時間寫下去了.....
回復 支持 反對

買正版好處, 咪就係我個Steam ac 個game list又多左一隻game (儲齊左28隻game)

http://steamcommunity.com/profiles/76561197981615906/games

加上有唔少fd都係玩正版steam, 連機方便快趣,又做到成就
回復 支持 反對

6# hang1994

我玩老番的..
回復 支持 反對