查看: 4866|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

慘敗於波斯王肥影手上

比波斯王肥影一q清袋...

vs 波c王.rar

372.13 KB, 下載次數: 800

評分

參與人數 1樂點 +47 收起 理由
食蕉連皮 + 47 hot-900+15np

查看全部評分

回復

好心你地唔好咁無聊成日整假save..  
我有打過我會認...
我以後唔reply 呢d post了
回復 支持 反對

真真假假 假假真真
回復 支持 反對

講真,肥影你咁樣講法,我真係會嬲,搞到每個人都黎判斷我有冇講大話,我係認真,唔係講緊笑,你話我自卑lun,毒lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對我有幾大傷害?嬴就嬴,輸就輸,仲要有個save係度?你可能覺得謙虛係好事,但係點解你唔肯認。人有時好脆弱,你扮唔係自己黎無肉我,你良心過唔過意得去?

我勸出post之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果個save d 波c 爆象技術,只要睇下你之前d 打法就知,IP 都唔洗check

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
食蕉連皮 + 1 好文- -

查看全部評分

回復 支持 反對

香港區於17日以傷害罪嫌疑,在葵盛新二安老院,逮捕了一名以類似象爆的玩法虐打叔父的的小童(3歲)。由於無人看到肥影的暴力而阻止,受害者被虐打至死,屍首現正於樓上等候檢驗。
根查,rk叔叔與肥影約好,要rk叔叔替他錄影於4月17日播放的aoc天王。不過從早上就set好錄影機的rk,卻錄影了桌球天王,這讓肥影相當惱火。在吃宵夜時,肥影拿起放在電腦台上的mouse 控象, 不斷以波斯神技象爆rk叔叔。
rk叔叔急忙地向樂古警察求救,未己,已經被象爆神技打死。不過肥影還是將屍體棄掉。棄屍時,肥影被接到報告的樂古警察逮捕。在調查中肥影供訴到:「一想到他那麼早設定錄影機到底錄影了什麼,就惱火的不得了。」
警視廳表示,今後類似這種由於叔姪間對錄影機的理解並不充分,而引發的暴力事件,還將有可能發生,請大家引以為戒。
回復 支持 反對

第1鋪,視為可惜.
第2鋪,視為抵死.

日武vs精象,有玩過兵堡都知道結果是一面倒. 要是精日武vs未精象,也打得十分吃力.
3隻遊俠才win 1隻象,恐怕要4隻日武才win 1隻精象.
所以本應該用戟,不過插旗點也差得很,未到目標已在中途被踩死.
精象除了是一件血牛外,最強係攻擊時有10at後勤. 近攻直接單拖係無對手,被圍也不會輸,除非你有多一倍數量並且係對象有威脅既兵,才有勝算. 不過象最大缺點係移動力,所以可以用微控使象追著目標,短時間內不作出攻擊,才可封住後勤10at帶來的重攻擊,再用戟兵每下60at迅速秒殺,才是抗象之道. 不過說得易,行得難.
其實戟兵抗象最大既問題都係唔夠血. 只要俾倒時間佢,其實象係好易秒死.
只要能夠維持象既數目不增加,長遠來說會有優勢. 不過開局既日武,太29了.
波斯王無配重弩火槍,算幾厚道了.

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
食蕉連皮 + 2 好文

查看全部評分

回復 支持 反對

同上,,輸兵種
我睇兩位econ都好好
有冇諗過用波斯ag多次?
又或者用薩?

兵堡經驗:
精象近身冇野夠打,佢30隻黎每隻象既後勤足夠秒一隊吉吉。
so出吉都冇用
回復 支持 反對

根本吾需要再打 再打幾多次 結果也是一樣
回復 支持 反對

同上
波斯王點會咁易被ko
回復 支持 反對

7# 『玩』”

無錯. econ穩左又有隊象係度,要win好難.....再加上波c王,點會咁易ko.
不過戟比其他兵種,對象有針對性的抵抗力,是不能否認的事實.

如果一早用戟海,控制倒象數唔增加,只要可以摧毀倒佢少少經濟,都已經令佢難以維持200肉1隻既象.
回復 支持 反對