打印 上一主題 下一主題
收起左側

波斯王肥影囉到屠龍cue化身屠龍leong大戰秋水

呀……當我第一次知道要叫那個肥影做盟主的時候,其實我是拒絕的!因為我覺得……呀……你不能叫我叫馬上叫,第一,我要睇一下,我又不想說……你打完一場綠阿有好多人幫控,那波斯馬爆啊……很快!很多!很驚嚇!結 ...
loklok1024 發表於 15-4-2009 01:28

唔記得轉id...

香港區於15日以傷害罪嫌疑,在葵盛新二安老院,逮捕了一名以類似馬爆的玩法毆打朋友的的少年(13歲)。由於shiver 看到肥影的暴力而阻止,秋水並沒有身忙,只受了重傷。
根據調查,秋水與肥影約好,要秋水替他購買於4月15日發售的扭紋飛機杯。不過從早上就去排隊的秋水,卻買回了震蛋,這讓肥影相當惱火。在吃宵夜時,肥影拿起放在電腦台上的mouse 控馬, 不斷以波c 神技馬爆 秋水。
聽到秋水的慘叫的shiver急忙來阻止了少年,不過秋水的蒙古還是受了重傷。肥影被附近接到報告的警察逮捕。在調查中肥影供訴到:「一想到他那麼早出去到底去排了什麼隊,就惱火的不得了。」
警視廳表示,今後類似這種由於朋友間對玩具的理解溝通不充分,而引發的暴力事件,還將有可能發生,請大家引以為戒。
回復 支持 反對

唔記得轉id...

香港區於15日以傷害罪嫌疑,在葵盛新二安老院,逮捕了一名以類似馬爆的玩法毆打朋友的的少年(13歲)。由於shiver 看到肥影的暴力而阻止,秋水並沒有身,只受了重傷。
根據調查,秋水與肥影約好, ...
_rk 發表於 15-4-2009 01:50

rk叔叔真係好文彩

到底應該叫肥影做影sir定係C sir?
C can stand for aoC / 波C
回復 支持 反對

想知八馬房馬爆有幾勁? 睇下小影影既神級馬爆就知
回復 支持 反對

7# loklok1024
回復 支持 反對

呀……當我第一次知道要叫那個肥影做盟主的時候,其實我是拒絕的!因為我覺得……呀……你不能叫我叫馬上叫,第一,我要睇一下,我又不想說……你打完一場綠阿有好多人幫控,那波斯馬爆啊……很快!很多!很驚嚇!結 ...
loklok1024 發表於 15-4-2009 01:28
霸王洗頭水?
回復 支持 反對

本來都唔諗住回帖,,但係你篇野真係太搞笑,,點都要回覆支持下
回復 支持 反對

2個既實力有著很大既差距, 點解個4p會咁不自量力?
肥影係aoc新高手? 呢排成日見佢既save, 真係好勁!
回復 支持 反對

2個既實力有著很大既差距, 點解個4p會咁不自量力?
肥影係aoc新高手? 呢排成日見佢既save, 真係好勁!
彭鍵滔 發表於 15-4-2009 12:09 PM

水哥都敢串=.=gg
回復 支持 反對

17# 彭鍵滔
睇泥你先係真正高手, 盟主幫我報仇
回復 支持 反對

肥影,,請求傳受我屠龍絕技
如得所求  永感大德
回復 支持 反對