查看: 3454|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

四魔chris 42分sm用bug田 黃忠

四魔chris 42分sm用bug田 黃忠,

已記錄遊戲 - 25-堎-2009 18`49`39.rar

159.19 KB, 下載次數: 333

回復

2隊馬弓 VS 30騎兵@@"
回復 支持 反對

佢靜係識玩馬雅BUG GG我=]
回復 支持 反對

假SAVE檔 太神了
黃忠也要GG

陳英麟你係掂既
回復 支持 反對

假SAVE檔 太神了
回復 支持 反對

假SAVE檔 太神了
黃忠也要GG
回復 支持 反對

轉貼
講起我就扯火啦
神魔一直都係銅鑼灣一間bar度做搞手
間bar有好多有錢人同AOC高手幫襯
做了很多年,已經是senior
咁多年黎都好俾心機做,老闆亦好like佢
因為收入不錯又隱定,神魔原本諗住同拍拖多年既gf結婚
咁多年黎神魔好少俾人投訴
而且同好多大客既關係都唔錯
前排肥影去過神魔間bar幫襯
不過serve佢既不是神魔,但佢一飲就飲左好多酒
過左個幾星期,佢又再去bar飲野
上次serve果個Day-off, 咁神魔就頂上serve佢
開頭已經好有禮貌介紹d新酒俾佢, 仲話俾折頭佢
佢就無乜反應,望一望另一堆女
果堆女係陀地妹,三至四個,玩得好大聲
肥影就同神魔講話可唔可以介紹果幾條女比肥影佢識
等佢一齊玩開心下
神魔同我講,佢間bar一向唔俾佢地咁做
驚做壞個頭,除非真係有乜大人物,好多打仔好混亂先可以咁做
但佢見到肥影黑口黑面,都識做話打電話去問一問老闆
老闆梗係話唔得啦,至多俾多d折頭佢
咁肥影就發老脾,推神魔堡推到周圍都係
d說話勁難聽,又話自己10分升城12分5座堡
神魔都唔敢得罪佢,一味道歉
跟住肥影就走左人,神魔就同老闆備案
老闆了解左情況就無再追問
過左兩日佢接到老闆電話話收到complaint
話有人投訴佢係間bar度起箭塔,唔理顧客感受
公司policy一向唔話俾佢地知係邊次事件
神魔估黎估去都淨係得失過肥影一人
總之俾老闆話左兩句
又過幾日,肥影又黎
這次和件 ly 友一齊,但好在成間bar都無其他客
神魔怕又惹事,叫左個junior過去serve佢
點知條 ly 友係要點番神魔serve.
根住肥影就玩野,周圍種田,種到成間bar都係田
仲要神魔幫手姦田,神魔雖然知公司唔俾咁做,
但怕左佢,唯有照做
點知種左兩三十塊田,種完田d 食物又倒晒落廁所
神魔終於話唔好意思,其實唔可以咁做
(根本明知肥影玩野啦.....)
又係至多俾多d折頭佢
跟住佢件 ly 友就鬧我家姐話"係咪話我地無金買你地d野?我有成萬金呀"
神魔話唔係,但佢照鬧
鬧左十幾分鐘
d同事見咁幫手,又照鬧
最終打俾老闆 備案
之後連收兩封warning letter
早兩日接埋大信封
年尾俾人炒左
回復 支持 反對

bug田都輸,好樣衰
但條友win神魔果場好似冇bug到?
回復 支持 反對

假SAVE檔...
回復 支持 反對

陳英麟chris加神魔 最佳拍檔
好心你啦 整假檔整好D啦 無旁觀者睇
明知save左仲bug 你當條友柒定傻嫁?
回復 支持 反對