查看: 18676|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

經典白日夢城快記錄重溫(10/6)更新

由於好多白日夢既記錄都download唔到
所以我重放部份佢既城快記錄
不過我部laptop暫時係得咁多
將來有機會再放多d

如果其他人有一D我無放到既記錄
都歡迎upload一齊share

wdd vs 佾雲1 and 2.rar

332.71 KB, 下載次數: 1922

wdd vs 佾雲3.rar

208.33 KB, 下載次數: 1017

wdd vs 佾雲4.rar

223.75 KB, 下載次數: 894

wdd vs 佾雲5.rar

180.33 KB, 下載次數: 865

wdd vs 佾雲6.rar

247.8 KB, 下載次數: 846

wdd vs 佾雲7.rar

158.55 KB, 下載次數: 833

WDD VS 屌狗城快2- 22-Aug-2004 18`26`15.rar

200.2 KB, 下載次數: 1245

wdd vs 情仔1 and 2.rar

297.56 KB, 下載次數: 928

wdd vs 情仔3.rar

234.22 KB, 下載次數: 843

wdd vs 情仔4.rar

146.76 KB, 下載次數: 774

wdd vs 情仔5.rar

248.6 KB, 下載次數: 797

wdd vs 秋風Game1 - 13-May-2004 00`54`04.rar

179.58 KB, 下載次數: 882

wdd vs 秋風Game2 - 13-May-2004 01`27`21.rar

180.93 KB, 下載次數: 823

wdd vs 秋風Game3 - 13-May-2004 02`01`56.rar

170.1 KB, 下載次數: 815

情仔 vs 白日夢(最激的一場).rar

234.12 KB, 下載次數: 2333

cloud vs hk.part1.rar

273.44 KB, 下載次數: 1357

台灣雲門對香港名星隊, WDD=Yanzi

cloud vs hk.part2.rar

184.71 KB, 下載次數: 1283

cloud vs hk 2 - 15-五月-2004 21`34`23.part1.rar

273.44 KB, 下載次數: 1081

cloud vs hk 2 - 15-五月-2004 21`34`23.part2.rar

172.94 KB, 下載次數: 987

cloud vs hk 3 - 15-五月-2004 19`49`33.part1.rar

273.44 KB, 下載次數: 1072

cloud vs hk 3 - 15-五月-2004 19`49`33.part2.rar

187.51 KB, 下載次數: 1046

WDDvsTURKEY.rar

188.68 KB, 下載次數: 616

Yam+vs+WDD+(2in1).rar

362.42 KB, 下載次數: 762

冠軍戰~血魂vsWdd_(2IN1)17-四月-2005_15`52`05.zip

359.35 KB, 下載次數: 1432

Cloudz(中) vs 白日夢(中) - 14-三月-2004 20`01`18.rar

160.01 KB, 下載次數: 1113

Cloudz(匈) vs 白日夢(匈) 2 - 14-三月-2004 20`25`10.rar

172.71 KB, 下載次數: 1236

血魂vswdd1 - 28-七月-2004 21`03`10.rar

196.45 KB, 下載次數: 721

血魂vswdd2 - 28-七月-2004 21`44`37.rar

154.66 KB, 下載次數: 642

血魂vswdd3- 28-jul-2004 22`08`31.rar

177.96 KB, 下載次數: 737

wdd vs GDX 2場15`20`51.rar

323.32 KB, 下載次數: 536

WDDvsTURKEY.rar

188.68 KB, 下載次數: 463

白日夢vs superag 3場.rar

391.48 KB, 下載次數: 831

評分

參與人數 1樂點 +150 收起 理由
食蕉連皮 + 150 hot-4200up+70np

查看全部評分

回復

樓主太神!!!
仲有祢幾時放祢D神SAVE比我睇?
回復 支持 反對

樓主太神!!!
仲有祢幾時放祢D薯SAVE比我睇?
回復 支持 反對

樓主太神!!!
仲有祢幾時放祢D薯SAVE比我睇?
alan832 發表於 31-1-2009 11:08

on9當有趣 抄橋都抄好d啦
回復 支持 反對

樓主太神!!!

以上效法樓上2位

樓主呢d我多數都有@@

我想要wdd v k   y   o 多d

唔該幫手搵下
回復 支持 反對

我好似有一個WDD 對nakuz ._.
有興趣我可以PM比你
回復 支持 反對

當然有啦 orz
回復 支持 反對

樓主太神!!!

以上效法樓上2位

樓主呢d我多數都有@@

我想要wdd v k   y   o 多d

唔該幫手搵下 ...
Onevif' 發表於 31-1-2009 12:03

wdd vs nakuz 你睇左我怕你夢想幻滅
回復 支持 反對

最神o個2場 wdd vs k y o 你都沒放,邊算經典, on9 nakuz唔比show k y o ,否則會變左nakuz,因為宣傳k y o論壇?111111
回復 支持 反對

最神o個2場 wdd vs k y o 你都沒放,邊算經典, on9 nakuz唔比show k y o ,否則會變左nakuz,因為宣傳k y o論壇?111111
iamshiver 發表於 31-1-2009 11:55

你放啦-.-
係囉可能怕宣傳 24
回復 支持 反對