查看: 51821|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(轉貼)新版曹操傳威力加強版下載

【遊戲名稱】:曹操傳 威力加強PK版 原名:(英傑系列V) 三國志曹操傳
【製作廠商】:日本光榮公司
【出版廠商】:台灣第三波資訊
【發行日期】:1999年1月15日=2007年12月02日改製分享
【遊戲類型】:S-RPG(戰略型角色扮演)
【語言版本】:繁體中文硬碟版(解壓縮即可玩)
【遊戲大小】:壓縮檔160MB→解壓後為288MB
【放置空間】:免費空間
【遊戲模式】:PC單機1人,XP.Vista可玩
【下載工具】:一般下載工具皆可(迅雷,IE等..)
【遊戲介紹】:
這是玩家利用修改器修改曹操傳的遊戲。請注意,此版非官方威力加強版!!解壓縮後執行Ekd5.exe即可遊玩。

測試版本 11/29 更換如下:1.三國無雙背景音樂.
2.人物頭像為三國無雙及三國志11系列.
3.兵種型像全部更換樣式.
4.全開寶物檔.
5.加入人聲發音.

*正式版本 12/02 更換如下:最終版1.武將專用戰場造型.
2.敵軍兵士專用戰場造型.
3.敵將BOSS級強化.
4.敵軍戰場提升.
5.一些劇情.寶物.對話修正

2007-12-12 更新
更新V1.0:
內附更新檔,PK_UP_V1.0.rar壓縮檔4MB→解壓後為25MB
&將壓縮好的資料夾,覆蓋遊戲程序既可!
&進入遊戲時,如有出現V1.0字樣,代表更新完成!
&更換我方及敵方,多位女性版3轉武將,並強化能力!
&增加呂布加入選擇對話,劇情路線,自行研究!

【檔案下載】:
兩個壓縮檔下載之後,放在同個資料夾中解壓縮即可。
http://stu.csu.edu.tw/~k49303106/EDK_PK.part1.rar
http://stu.csu.edu.tw/~k49303108/EDK_PK.part2.rar
解壓密碼:abc741555@p2p101&私密&伊莉

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
[H]神之判官 + 10 內容精彩

查看全部評分

回復

我自己都DOWN左隻  唔知係咪一樣呢
回復 支持 反對

係米真係用到嫁~~~
[[bao_50]]
回復 支持 反對

dl果陣係慢d 同埋呢隻曹操傳d人令仔好多嫁
回復 支持 反對

下載得好慢[[bao_29]] [[bao_29]]  不過我都下載緊....好"奇"待玩果陣....唔知好唔好玩呢....有冇人可以比D圖我睇下[[bao_40]]
回復 支持 反對

音樂果方面真係幾好
原本都好想玩落去
但係竟然有兩個頭像整錯左
一個係曹仁,一個好似係李典
最搞笑既係一個變左做星彩,一個變左做甄姬= ="
回復 支持 反對

我覺得西涼騎兵個樣好型 我都想有個人係咁既樣=口="
回復 支持 反對

我down左落黎玩左幾日,而家打到去江陵之戰
回復 支持 反對

有冇攻略呀??