查看: 1052|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

超級冇品 team ----- Awaken專屬伺服|AwakenServerHK

關閉 [複製鏈接]
Awaken專屬伺服|AwakenServerHK

琴日我入去ser玩啦..
入到ser 見到佢地成個team 做 t
咁我都唔想阻住人地練.. 所以好多人都做左 ct 我跟埋做
但係我想講.. 係 17p7 佢地得 7個t 我地有 17個ct
好明顯我地比較上會優勝好多..
咁我係完全冇用外掛

玩 dust2
1開波我去中門camp
比左幾個t 走左 .. 但係岩岩好又見到個t 撞落黎
咁我就射死左佢..
結果換黎既係 add to ban list =.='
我唔係想話d咩,,
但係我認為亂ban人真好似過份左
仲有我有好多fd 都比佢ban左 -,-'

不過唔緊要.. 唔玩呢d咁既垃圾ser 可以去其他好d既!

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
SuBstRinG -40 抱怨

查看全部評分

回復

awaken 唔會亂ban架..... 佢ban錯炸....請大家唔好誤會....
回復 支持 反對

= _ = 唔會亂ban? 之前去佢個ser玩

我殺左佢地team其中一個人幾次 之後果條友就話我自動壓槍

佢地admin 只係幫自己人  即刻ban左我  咁叫唔會亂ban[[bao_26]] ?

殺得多又話cheat  聽腳步又話cheat?!  

好心佢地就請d有經驗既人做admin啦

真係不知所謂

回復 支持 反對

我細佬係呢個ser玩個時比人惡意騷擾(頂住哂之類)
開咪叫人踢佢 點知比人叫佢收聲跟住ban埋
咁叫ban錯??
回復 支持 反對

原帖由 YINNOWONG 於 15-3-2008 01:53 發表
好明顯我地比較上會優勝好多..

首先我想講我地贏緊25比12, 優勝唔會優勝好多.

咁我係完全冇用外掛

有無用你自己知, 沒有cheat會承認自己是.

仲有就算真係真係ban錯又點,好平常.請注意用詞.

玩得nonsteam係甘,日日都有ban錯,也有cheat被就地正法

根本無法證明你是或不是, 哪你post上來有用嗎? 我們不是怕事的人, 你post上來不等於一定會解ban.

所有ser的admin們做得admin, ban人就要負責.

如果個個外掛入場, ban左, 跟住又上來post話那個廢那個垃圾的話又點?

non steam就係甘, admin無法證明你是, 被ban也很難證明自身清白.

admin們全靠直覺和判斷...

所以樓主算罷了... 我也被ban過很多次...
回復 支持 反對

專屬好Pkㄚ

專屬好PK.....
好撚賤....
回復 支持 反對

係lor
....亂ban....ON ser

我彩冇入距team!! ^_^
回復 支持 反對

呢個TEAM技術係點我唔理
但係我想講佢地品得好有問題
一比人殺就開咪係到 爆粗  廢到
回復 支持 反對

個次做ct行入a門..有條友camp左係門後,根住我潛意識另住面-
回復 支持 反對

岩岩我都比佢地ban 左...跳落黎mp5爆左佢頭
我係Sw
唔該解ban
回復 支持 反對