打印 上一主題 下一主題
收起左側

08年最強大作<<spore孢子>>9月7日推出(內有影片)唔睇走寶

原帖由 恨天乂 於 9-3-2008 14:20 發表
地獄之門唔係online game- -?!
你都幾好笑wo,見識少我唔怪你既
自己上網查清楚先好講啦
重以為你識咩''08年大作''

你有咩問題 我係話尼隻spore唔係online game呀 無得同AION 地獄之門作比較呀:lol
原帖由 恨天乂 於 9-3-2008 14:20 發表
地獄之門唔係online game- -?!
你都幾好笑wo,見識少我唔怪你既
自己上網查清楚先好講啦
重以為你識咩''08年大作''

你又係文盲?我講緊spore係單機 地獄之門係人都知係online game啦

回復 支持 反對

原帖由 挑機丫 於 9-3-2008 20:43 發表

你有咩問題 我係話尼隻spore唔係online game呀 無得同AION 地獄之門作比較呀:lol

你又係文盲?我講緊spore係單機 地獄之門係人都知係online game啦

我想你自己係文盲啵
新 Game測試團本版在線: 86 人
版塊簡介:
online game 的封測、公測討論
本版設置:
30 天前的帖子不能回覆
發帖+ 2 積分•回覆+ 1 積分
回覆上限為 1000

仲有版規第7條
7 請不要離題和發一些無關online
game的主題
- 扣分方法:扣3-6分
註:請各會員不要”惡意”犯板規 如令版主覺得惡意者將會較平常扣多點
  以上版規只作參考 現時大部份會員也遵守版規 現在已減了扣分

另外樂古係有http://www1.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=527

自己錯區就錯區啦死頂 仲嘈人

回復 支持 反對

睇D圖都已經..........     我想問下係單機定係 ONLINE????
回復 支持 反對

D圖甘奇怪既
不過我諗隻GAME話晒叫大作應該唔會好太差
直得一試[[bao_31]]
回復 支持 反對

咁似蟲蟲特工隊既-_-
回復 支持 反對

多謝你[[bao_28]] [[bao_28]]
回復 支持 反對

08年最強大作?
我有d唔同意..........但你又唔可以話唔好玩(因為大家未玩過)
如果d 隻係大作.........
禁vegas 2 果d係咩?????
gta 4 如果係08年出埋禁咪叫08年超級大作?

回復 支持 反對

尼件係一件3作啦
算真
個map又大
又可以自己設計隻怪物個d
好爽

最好玩一定係將d怪物吸左上去飛碟再放去d敵人既城到玩xd
回復 支持 反對

太cute.. 唔係甘鍾意. 但唔知會唔會好lag 如果多虫時...
回復 支持 反對