樓主: Hk_Alexander
收起左側

【資訊】以 Bank Transfer 申請 Member 流程詳細版(100%成功)

係咪只要香港匯豐銀行就得, 有冇話邊間分行?
仲有假如我做3個月member, 做左1個月,
咁可唔可以停住先, 遲D先做埋果2個月呢?
回復 支持 反對

係咪只要香港匯豐銀行就得, 有冇話邊間分行?
仲有假如我做3個月member, 做左1個月,
咁可唔可以停住先, 遲D先做埋果2個月呢?
james678 發表於 20-8-2009 15:45

冇錯~~ 邊間分行都得。

如果你一次過 pay 3個月 member ,但由於你唔係一個月一個月咁比=.=",所以冇得停住先,除非你每次只係 pay 1個月。
回復 支持 反對

hi,岩岩入左$.點樣可以快d做到member呀?
回復 支持 反對

hi.我跟住跟足曬個程序去做.之前果個禮拜去左大埔既匯豐銀行.,係e-mail send左自己影既收據比佢..
跟住就等左7個工作天,都冇反應...佢叫我fax比佢,但係我屋企冇得fax,去左7-11同文具店,佢地都話冇得fax去外國
paybycash話可以用scanner send去佢個e-mail,我冇scanner,可唔可以影比佢呢?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我入左數但係佢地間bank 冇比到個digit number佢 process唔到..點算好?
回復 支持 反對

我入左數但係佢地間bank 冇比到個digit number佢 process唔到..點算好?
cyrus814193 發表於 11-12-2009 20:34

用 E-mail 話返比 Jagex 聽, 好似我教你咁....
之後 scan 返個 收據比佢~
回復 支持 反對

sd左個e-mail比paybycash
佢sd左封e-mail話Your question has been received. You should expect a response from a PayByCash Customer Service Representative soon.
回復 支持 反對

好慘-_-...今日我去續MEMBER
無LA LA話入唔到個REFERENCE NUMBER -_-..
E幾年做MEMBER都未試過-.-

仲有, 一年唔洗6百幾-.-...$56X
回復 支持 反對

好慘-_-...今日我去續MEMBER
無LA LA話入唔到個REFERENCE NUMBER -_-..
E幾年做MEMBER都未試過-.-

仲有,  ...
briankttse 發表於 15-3-2010 06:14 AM

你叫佢寫係入帳戶口備註果度
之後上傳幅圖比佢
等4天就得(工作天)
岩岩成功第一次入到p2p world^^
回復 支持 反對