打印 上一主題 下一主題
收起左側

本版的舉報區及意見區

愛你的人[軒] 狂連貼-口-"
洗版至岩..
回復 支持 反對

☆▂鋒*仔〃 洗板
板主做下野得唔得呀!上一個又唔理!

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
tyy65986 + 5 感謝舉報(上面果個你舉報前我已處理)

查看全部評分

回復 支持 反對

呀.....其實我唔佢算唔算犯規,我想舉報一個叫千萬不要讀下去的既標題......我第一次舉報人,所以....舉報方法錯誤唔好話我同扣我分.....呢個標題與世界之迷既內容冇關.....我覺得應該放係恐怖怪談....同埋睇完我都有D怕....所以我想舉報佢...
回復 支持 反對

回復 支持 反對

點解阿軍不停回覆無扣分既= =加上d回覆好行下lor
吾系連續回覆5個以上當洗板?

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
tyy65986 + 5 已經在一個帖到扣左(一個帖到一次過扣)

查看全部評分

回復 支持 反對

注意:舉報區及意見區已重新開放
回復 支持 反對

回復 支持 反對

我希望板主唔好再比d舊到乜咁ge帖浮番上黎
比如話好似john titor個帖........

幾多年前新聞都有做啦= ="
後尾都話左係假

d人仲扮晒野係咁回
再加埋就咁copy and paste都可以呃到分....

我覺得咁同鼓勵人地呃post完全冇分別je

呢度唔係吹水區
唔係話求其吹d同主題有關ge野就得
要發言
最少唔該有最低限度ge建設性丫
見到呢d咁ge帖....
扣分都冇用="=
不如直接刪帖仲好

同埋
可唔可以鎖d過舊或者主題重覆ge帖
因為最近成日都見到呢d野="=

==================================
多謝板主=w=

回復 支持 反對

原帖由 Crossbone-X1 於 25-9-2007 19:52 發表

後尾都話左係假

d人仲扮晒野係咁回

我覺得咁同鼓 ...

我已經有監察住會員故意推帖的行為,
但是本版設定了30 天前的帖子才不能回覆,這點我
無法更改,我試找些高層看看可不可以改為7日吧

後尾都話左係假
d人仲扮晒野係咁回
我覺得咁同鼓勵人地呃post完全冇分別je
呢度唔係吹水區
唔係話求其吹d同主題有關ge野就得
要發言
最少唔該有最低限度ge建設性丫

ok,我一陣會加個公告,所有發表謎都要有事實根據,
就是要有證據證明有呢個謎存在,如電視,報紙新聞講

同埋
可唔可以鎖d過舊或者主題重覆ge帖
因為最近成日都見到呢d野="=

至於呢樣我過幾天在呢到比個答覆你,
因為呢個問題唔係我話事,要先問問高層