打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 新既戰場補給真系好正啊:D

event呢d雖然有放係度好似好容易中

不過大部分都唔會中到架啦
根本機率唔係格格一樣

要中解碼ge話有時出1個c解比你都仲有機會ge....

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
abill04064 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

其實我自己都好似你咁守係D掛緊機既人附近/記住佢地D名,
    等佢地做屍既時候可以番去殺佢地(做屍 ...
ZoMble乂幻月 發表於 12-8-2013 18:57

你會唔會誤會左我意思? 我所指的技術同殺屍手段無太大關係
見到掛機屍當然會殺 正如你做屍見到掛機人類又點會唔殺?
而且係街場我沒有看過哪一位玩家使用精準斧的構思比我出色
如果你找到一此高手使用精準斧的片段不妨比我開下眼戒
回復 支持 反對

Charlie1012 發表於 13-8-2013 04:22

說來說去, 你也不過是隻靠精準的切槍狗, 還恬臉說自己創新高?
你敢去台灣玩切槍嗎? 去巴哈看看台灣玩家對切槍的痛恨吧!
回復 支持 反對

D機會好似仲少過中金
回復 支持 反對

Charlie1012 發表於 13-8-2013 04:22 AM

姐係呢,我從一開始就冇話你殺掛機有咩問題
    不過你呢家都講到你要靠精準斧先殺到咁多
    咁我都冇咩好講啦:sleepy:
回復 支持 反對

精準切槍不是視為BUG嗎
就算切槍殺到幾多屍都會有封AC既危險
大家小心
回復 支持 反對

ZoMble乂幻月 發表於 13-8-2013 16:04

看過他以前的評論文, 都知道他的觀點與角度是有別於常人的...
回復 支持 反對

精準切槍不是視為BUG嗎
就算切槍殺到幾多屍都會有封AC既危險
大家小心
乂夕陽乂 發表於 13-8-2013 16:54

說來說去, 你也不過是隻靠精準的切槍狗, 還恬臉說自己創新高?
你敢去台灣玩切槍嗎? 去巴哈看看台灣玩家對切槍的痛恨吧!
血映雪 發表於 13-8-2013 09:06

意大利地圖,我用AS50無論橫鋼還是幸運星都未試過打到90分以上\
但第一次用隼雷就打到107分 當然係創左自己新高
認不認同沒關係 開局中局尾局殘局的發展 用什麼手段不是自己一個決定
只係我推崇進攻同給予最後一擊而且
大家都明白的道理 最強武器係踢卷而不是精準斧

台灣服洗魔人同屍獵都係靠精準斧
我之前都提出過 假設切槍會封ac
呢個世上係有人會存心靠害 目的不是洗稱而係舉報
敢不敢用? 當然不敢 因為封切槍就只有台服而且
我用自己正AC切完槍還POST上YOUTUBE
怕被封ac?
我ac的價值就係讓我玩得happy而不是畏首畏尾

ZoMble乂幻月 發表於 13-8-2013 16:04

我承認呀  
想表達既係
即使技術並不出眾
就算運氣不佳 抽親都係垃圾
但一樣可以玩得很happy
要用自己的方式生存 而不是聽別人的

我講一段早幾日既經歷

果日我入到屍場(墜落2)
我就發現好唔對路 個場有5-6個人係串通的
姐係大家唔殺大家 然後用盡計謀去害死街外人
當時佢地有兩把精準電鋸 一個水口一個水尾
初局我就比精準電鋸殺左幾次
又或者係佢地串通既人故意唔打殭屍偷偷比佢入水/彈屍害死
當時我都好想禁一個制就中離50point
但我好唔想放棄 最終去到大約10回合左右
我差一點可以逆轉 殺51死15 第一名果隻電鋸就殺55死1 死果一次係比我殺
但係不久我就被踢

原因就係佢地串通既人比我整死左好多次
所以故意卡水逼我死後就出精準電鋸秒我
但卡水果個人反而比我精準斧秒左
所以佢d人類朋友就即時踢走左我
因此大家都應該明白 踢卷比精準斧利害太多了
回復 支持 反對

曬命post
回復 支持 反對

未試過中lo
回復 支持 反對