查看: 12074|回復: 50
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 是次免費拿電解活動

其實真係有啲不滿。唔係淨係單純拿唔到解碼器咁簡單,而係CSO無諗過改善個問題。
老實講,CSO嘅人流不斷下降。佢而家不斷推出活動去吸引人們去玩番,咁原本係幾好嘅,又可以益下啲一路都有玩嘅玩家。
但之後問題就出現左,就係啲人入唔到伺服器。
咁一開始啲人一定不滿,不過都算,你如果肯改善下,下次入到就ok.
點知,佢都最後個日都仲未整番個伺服器,尼個真係令我有啲不滿。
你一開始推出尼啲活動嘅原意係咩?就係想吸引人番黎玩。但你而家又搞唔好個伺服器,仲要咁多個星期之後都仲係咁。咁你話你點比到信心我地尼班玩家?
啲人對你個伺服器無信心,又點會繼續玩?
如果你真係想吸引更多人們嚟玩,我覺得你除了推出新活動之外,仲好應該修理原有嘅問題。
就好像外掛尼個問題咁,其實我覺得你地係處理外掛尼個問題真係幾有心,最少相比2,3年前,已經少左好多外掛.
希望你地真係可以處理到一啲原有嘅問題啦。
回復

其實而家連個好友系統都有D問題
有時見到好友系統某人冇上線
但係軍團果到又見佢講緊野
好多時想睇下佢地係邊個房玩緊
又話該玩家未選擇頻道
總之就係問題多多啦
回復 支持 反對

其實而家連個好友系統都有D問題
有時見到好友系統某人冇上線
但係軍團果到又見佢講緊野
好多時想睇下佢地係 ...
ZoMble乂幻月 發表於 23-6-2013 15:16

"又話該玩家未選擇頻道" <我都有尼個問題
回復 支持 反對

黑橘不嬲問題多多嫁啦,唔止第一次...
回復 支持 反對

其實我覺得係cso唔出ak/m4/awp永久先有好多人都唔玩囉,ak/m4/awp係1.6武器,有D 人又唔想成日哂錢去買點.同埋今次CSO送電解黎係白廢既,又冇金獎加陪,抽左80幾個解得2銀,1金都冇,,如果係咁不如佢唔好送啦
回復 支持 反對

cso流失大量玩家,已經流失左好多,成隻game既問題根本有好多未解決..
佢今年出D活動又送解碼又出新野根本多餘~
回復 支持 反對

問題分類:CS Online 絕對武力
發生時間:6/22/2013 1:58:00 PM
內容描述:伺服器: 香港一般伺服器01 由2點到現在(2點46分)一直不能登入遊戲,每次只是出公告叫玩家提早進入,好了 解碼器派完還一直不能登入. 我想問其實您們有沒有想過解決這個問題? 怎麼不會好好去想一套長遠完善的方法?還是只會出公告了事? 不但只是暫時性,還不能解決日後同樣的方法!

親愛的會員您好:
【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
有關閣下的查詢,因CSOline於1400有活動舉行,所以有大量玩家進行登入,還請閣下於稍後時間再次進行登入嘗試,謝謝。
謝謝您的來信及支持!

香港遊戲橘子客戶服務部
如有任何查詢,歡迎電郵到我們的客服信箱與我們聯絡!
客服熱線:(852)3711-5511
客服傳真:(852)2169-8799

Have a good Game!

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
thomas2011ma + 1 CSOline........

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 6# yoyo8013 喂,最大問題係,佢又送解碼又唔比人中金先係多餘
回復 支持 反對

SER既問題有時唔怪得曬佢,香港加埋台灣幾萬人(可能唔止)一齊抽,LAG在所難免

應該係話E家CSO係咁濫派勁槍同解碼,戰場補給仲有精準,做成成個GAME超唔平衡
回復 支持 反對

cso流失大量玩家,已經流失左好多,成隻game既問題根本有好多未解決..
佢今年出D活動又送解碼又出新野根本多 ...
yoyo8013 發表於 23-6-2013 15:23

隻game本身既引擎老舊, 加上伺服器不勝負荷(簡稱:ser廢), 加入太多隻game本身係無既system(eg. C box 系統, 掛金幣, 戰埸補給...),但係又唔聽玩家提出既問題同意見, 唔細心d去debug, 改善引擎同系統既問題.
(可以想想:以前 download CS1.6個檔唔夠400mb, CSO啱啱出個陣唔夠900mb, 而家要1.5GB..)
回復 支持 反對