查看: 4866|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 玩左CsO咁多年感受[字海回應T_T]

我覺得CsO本來絕對係一隻好GAME
識fd 容易 玩得又開心  大家又可以一齊研究唔對模式o既技巧
成立一個軍團  當一個團友比人蝦  大家都湧入場圍毆條友
呢隻game本來係幾咁爽
大家都好樂意投放金錢係呢隻game入面
但係呢幾年黎 我地投入咁多$$  得到d乜?
官方做左好多事/缺乏好多行動
1.捉掛
n年前惡勢力果班衰人橫行
入親32人一般場次次都見佢地百幾frag
一開ball輕狙加速gg 你16個人
官方竟然要我地玩家檢舉 佢先識處理
但係cheat呢家野真係唔可以靠我地玩家
有時你明明知道一個人係cheat   佢就話  係你廢炸等等
只能靠官方去捉 但係官方唔「給力」
惡勢力果d  搞左成年先識封帳
果時已經搞到好少人玩cso
呢幾個月黎街場/got5 上面d 外掛若隱若現咁又出番黎
GM仲未有正面處理 次次見佢封鎖名單 小貓兩三隻
仲要有人話係被9封...
2.Bug
我本人玩過bug  知道屈人機係幾咁爽o既事
但係我亦都知道比人屈 係如何燥底
你話天台bug 屍3倉庫卡人質房
個個人都識 個個人都可以踢
咁都算
但最嚴重係電鋸Bug 先前已有朋友係度發帖
話比人屠到好唔爽
e+把野出左成兩個月
個bug仲未識封中電鋸o既人成日係街場恃住無人打到佢
就9衝屠人
玩到大街幾唔開心
你話個個有電鋸 可以一齊玩bug/個個有龍炮可以屠bug
就話公平姐
但係個個都會用咁多$$抽解咩?
有無了解過我地感受?
3.封帳
就算個個抽解la
好啦  每個同學仔為左買點養你班gm
每個星期飯都唔食 死慳死抵 買點 支持隻遊戲 但得到d咩?
一句話只接受Beanfun ac 就封曬所有gash ac
但係大佬呀 個帳19幾年前開 邊有人仲會記得自己申請帳戶果時 9作出黎o既資料?
本人個ac有幸升級到beanfun
但係大量朋友 投入資金入隻game後 竟因為一句只接受Beanfun ac 而被封帳
辛苦搞出o既大團  抽到o既神槍 神人 神刀 神甲 等等
化為烏有
心灰意懶之下唔玩cso  
全部玩番steam cs  

佢地話:「封掛好 awp/ak/m4唔駛逐月比錢買仲好過cso」

本來我都唔想打咁多字...
但係無計  呢排cso係樂古排名
由n年前第一  近年o既多次第一
e+跌到第五第六
已經無咩人玩呢隻game/ 留言
對呢隻game已經失去興趣
所以呢隻game 係咪仲好似之前字海po果位人兄話
值得我地留戀
我係度作一d 負面d o既比較
曬左大家咁多時間 睇我廢話 多謝>_<

回復

其實GM可以為左賺錢咩都做得出,只可以咁講
仲有斧BUG巳經唔只一年無封到.......
電鋸暗月團D小學雞都以為自己好勁啦,入RC封MIC,但我地只可以忍
GM永遠唔會聽玩家既意見
回復 支持 反對

唔算字多了
回復 支持 反對

講到CSO外掛只係得惡勢力加速,玩一般班廢柴開透視扮高手仲多啦
回復 支持 反對

老實說

只要代理商仍然愛理不理,CSO只會繼續沉淪下去

在樂古所謂的GM「橘師兄」或「橘師妹」,麻煩刪除帳號

官方式回答,誰會尊重你?

不過帳號問題,請參考這個文章

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D2

只要你記得帳號名稱,密碼和有身份證,是可以去辦理手續

但是你沒有其中一項,你只能向你的帳號再見

我說樓主的朋友,應該忘記其中一項,才無法升級

我同情他們,不過當初自己主動記錄帳號資料,怎會造成今天的結局?

題外話,一班少爺靠科技武器大殺四方,又串別人廢,亦是老手鄙視CSO的原因之一
回復 支持 反對

too long didn't read

只能說最勁果班已經走哂
回復 支持 反對

回復 1# mickeymayu

就黎變月經
回復 支持 反對

6/7月真多呢種PO出現

咁多PO出現都係講又掛又封號

GM要是睇;; 要做

早就做左..  何必出咁多PO
回復 支持 反對

成立一個軍團  當一個團友比人蝦  大家都湧入場圍毆條友

呢啲野唔只係呢隻game到發生的,好不?
仲要有人話係被9封...

有種感覺係你覺得比人封既就一定用過掛,
完全排除晒誤封既可能性.
但係大佬呀 個帳19幾年前開 邊有人仲會記得自己申請帳戶果時 9作出黎o既資料?

不能完全歸咎於官方,
人地本來就係要你地填真實資料,
你地唔填,又唔記底所寫既野,
依家比人封帳,你認為可以歸咎於官方?
回復 支持 反對

回復 6# yikhei1

你講緊邊個走哂丫?
回復 支持 反對