打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 我想問邊個人CSO用左“alexhang”呢個名?

關閉 [複製鏈接]
話人口臭但又話人讀屎片..OMG
回復 支持 反對

可能果個人無上樂古
回復 支持 反對

我黎
回復 支持 反對

算啦樓主,你唔會成功嫁喇,你咁做姐係大海撈針

同埋睇番你之前比人封左既帖,我覺得呢個CSO版真係有好多

[ ...
tomy09 發表於 27-4-2013 15:24

一睇就知佢想要個名係其次,厄post係首先

首先,你post 上討論區 有咩用呢?

如果果個人真係吾上樂古/一早已經吾玩cso

(我想信樓主開post 應該無考慮到上述因素)

另外,有時有錢都無用,果個人可能有錢過樓主

根本就吾等錢洗,人地仲會同你換?

其次,你見個帳號係訓練兵已經估到估好耐無玩

因為GM近排出過吾小event 送point 送exp

照道理最近有玩無咩可能係訓練兵,除非佢個ac新開
回復 支持 反對

你知唔知道之前個Post係乜事關?

你唔知道就唔好喺到講嘢

我冇話有錢大哂囉

我係想要姐你洗唔洗咁講嘢 ...
172494917 發表於 27-4-2013 15:29

有咩禁口臭,睇落你把口仲臭過我,吾明你憑咩

一開口就話我讀糞片/無家教,係咪你自己比人鬧

得多炸?定係樓主你已經默認了...

如果果個人真係吾上樂古/一早已經吾玩cso

(我想信樓主開post 應該無考慮到上述因素)

另外,有時有錢都無用,果個人可能有錢過樓主

根本就吾等錢洗,人地仲會同你換?

其次,你見個帳號係訓練兵已經估到估好耐無玩

因為GM近排出過吾小event 送point 送exp

照道理最近有玩無咩可能係訓練兵,除非佢個ac 新開
回復 支持 反對

一睇就知佢想要個名係其次,厄post係首先

如果果個人真係吾上樂 ...
MAKxCF 發表於 27-4-2013 15:44

其實我都有懷疑過,可能果個名根本就係佢自己開,我唔排除有呢個可能性=]
    不過考慮到個討論係比人自由發言,佢咁問又冇觸犯版規,冇理由話佢既
    我唔想好似某位會員咁,(名我就唔出啦,佢心照既)咁中意發表自己既專業知識
    都係果句,我唔想個討論區變成考試試場所以你都係唔好怪佢啦

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
MAKxCF + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

我相信樓主找回該AC是真的有原因

樓主假若真的想找該ac,麻煩留下聯絡方法,我再將此帖封鎖並改良,變為宣傳帖,一樣有宣傳作用,可以減少罵戰發生

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
172494917 + 1 唔該晒你,封左先你幫我

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 10# 172494917

咁你又知d乜.開埋d咁既帖都未_你啦.仲嘈乜野.唔用粗口鬧你已經好好
回復 支持 反對

為左打機姐,名都要爭=.=
回復 支持 反對

呢個名係你用黎同失散左好多年既唔知邊個認返既名=V=?

講真個句你冇希望架啦,因為我地都唔知佢係邊個。(除非你知佢有邊D FD)
回復 支持 反對