打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] ☆☆☆ ''場主'' 既定義 , 你訓醒未? 到底你明未? ☆☆☆

關閉 [複製鏈接]
講真,e隻 online game 係咁...

專厄D 傻仔/小學雞 買樓主所講啲屈槍

唔係 C$O 會頂到今時今曰都唔汁....?

如果真係怕比人話屈槍,又想玩CSO

你咪買個有cv /awp 啲AC 練技術Lo
回復 支持 反對

對於屈槍,我就冇所謂喇,
因為屍場已經一堆精準斧,已經恐怖過屈槍
回復 支持 反對

比起9槍,精準斧更可怕
回復 支持 反對

認同樓主!!!支持+1
D人成日都係咁..
你用果時佢無得用就係禁槍...到佢有得用果時又唔係禁槍...
成班傻仔係到講9槍9槍無技術
有技術基本槍絕對可以挽死你
講真..間中用下D屈既槍爽下有犯法咩
我就唔信佢地真係未試過挽突襲用炎殺黑龍去屈位
唔通我地D消費者比錢去消費去享受
就係因為你話9槍唔用得?
好似禁用9槍變左CSO既GAME規咁個個都一定要守
佢出得就預左你用架啦..唔通出把唔用得既槍比你咩..攪GAG
回復 支持 反對

出cso既目的就係為左創造得更多元化
但唔係叫你破壞左個平衡
你估你有錢就可以助紂為虐呀
唔係狗槍都唔洗係官方大型比賽俾GM禁啦,雷神個D呢

話依個係free game但都要賺錢
錢都要賺得有品先得咖
個boss年賺7億
睇個D小學生下下買槍
下下一個月成千,咁唔算病態
日日對住電腦打機對身心都唔好啦

當然,話親依個都is only a game
一般玩家場名洗禁乜禁乜你咪唔好入去囉
多一個禁乜禁乜的場對你好阻礙?
自己可以開場又唔開,我又無阻你開場自由

場名寫住禁乜好易封AC?證據呢?

你最憎的大陸人,咁多錢,來香港買baby powder
係咪應該要歡迎佢地

就好似大陸人話:你冇錢你既事 同你講番 唔鍾意唔洗禁人買奶 可以去飲人奶

係間奶粉公司既角度 見到有地區限買奶 都心照

希望有人明白亦希望樓主諗野全面D
禁唔禁跟場名入
有錢人有自己的玩法,窮人有自己的玩法
亦唔係話乜都禁,禁到一個程度就止,依個係大部分人的共識
你要全不禁,請自己開場,場名洗明,邊個唔睇場名踢邊個

評分

參與人數 4Bravo! +4 收起 理由
菠蘿君 + 1 我很贊同
1113233 + 1 內容精彩~唔怪得知女神咁x你xDD ...
hadixi + 1 內容精彩
HC_Leung + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

出cso既目的就係為左創造得更多元化
但唔係叫你破壞左個平衡
你估你有錢就可以助紂為虐呀
唔係狗槍都唔洗係 ...
kelvinchm 發表於 27-3-2013 01:09

非常同意

你有錢仔買點買槍無人阻止到你

但人地開呢場既目的就淨係想用某d槍你都唔可以阻止人

如果個場名無打禁既而有人話你既係佢唔岩

但係如果人地場名都打埋禁狗槍仲係繼續要入場用既係你既錯

雖然官方係無白紙黑字寫明一定要睇場名既規則

但係歷黎多隻online game既傳統都喜歡系場名度打d傳統既規則指示

我唔認為cso係特別多,一般人用m4,ak,awp呢d1.6槍唔代表佢地無錢買點

呢d槍一樣係要用點數黎購買,只係費用無需其他c-box金槍等等咁花費

cso係一直永久性免費線上遊戲,比普羅大眾大範圍目標既玩家黎玩,就算無錢有錢都好

無人話洗得多錢消費者就可以想做乜就做乜,如果你想係咁既唔該玩月費online game

無人逼你入佢開話禁呢d槍既場,我只想講句如果佢真係有講過禁既,唔該尊重翻場主既決定

中意玩狗槍既話,自己起個場唔禁   有人話你既話我地齊齊再插佢又點話。
回復 支持 反對

回復 15# kelvinchm

有錢仔埸名:無屈槍既,請你離開
   唔買點埸名:係屈槍既,請你離開
回復 支持 反對

講真,唔係想串樓主,只係想講呢d野係個版度都唔知睇過幾多次,個個月實有個人出黎講一次呢d"道理"

free game都要搵錢出人工
回復 支持 反對

本來都冇乜野.
不過你話d人開場禁呢樣禁果樣我就覺得你個腦其實系裝屎
我個ac抽到d一般所謂既狗槍我從來冇用過,開場照禁,咁系咪推翻左你個垃圾'好簡單 , 到你有電鋸 你做場主仲會唔會禁'理論?
人地開場禁咩咪禁咩lor,又關你事,又冇人逼你玩果個場,成個cso得1個場咩?專系搵野嘈?
你不如去投訴公開比賽啦,照你d偉論可能會成功
你系中意唔睇場名都冇計,架系自己丟既,品系你冇既
最後3個字.請自重

評分

參與人數 4Bravo! +4 收起 理由
菠蘿君 + 1 我很贊同
1113233 + 1 內容精彩
HC_Leung + 1 精品文章
ZoMble乂幻月 + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

其實呢 .. 狗五狗槍睇個場主既者