查看: 9414|回復: 56
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 電鋸恐懼感(英雄已死)

講真今年既年槍電鋸真係屈過往年既年槍,相對黎講十字弓同加龍炮變得渺小

e家我去玩倉火屍1,2,3,通常都會有個電鋸佬長守水路or守紅箱梯位,呢個時候我會做咩?

走場

把電鋸都唔知話佢咩好,鋸一野就彈隻屍唔知去左邊(咩正常電鋸鋸個陣唔係會定著個人咩),仲勁過女英把槍-___-

真心: (男)英雄槍已死,我開始覺得男英把槍愈黎愈廢,又唔可以彈屍(隻屍唔跳既話),又少彈,又唔可以好快咁連發

隻屍跳多幾下你就射佢唔到,最後gg

相反一把電鋸就可以企定定係度等隻屍埋黎之後鋸一下彈走隻屍.你話女英槍都好d,可以彈屍上彈又快

不過呢個時候香港既小學生會同正義派異常地合作-踢佢走

如果有日你做屍行近水路既時候聽到有"e...e....e"既聲,我推荐你一個做法

1.走場
2.按下caps lock鍵再按電鋸人的角色名然後按左下角的按鈕,不到5秒電鋸就會完全消失(講笑
回復

暫時未見識過  可能無咩高手會中到呢把野
可能中左果d唔識用啦,幾下比我瑪莉破左,,,
回復 支持 反對

其實呢把電鋸玩果張新地圖(雖然未係災厄用過+我本身無)
守城一流
只要再搵人派埋準雷就係無敵
電鋸-殺屍神器
準雷-打王神器
只要有呢兩把神器..之後d災厄地圖好易贏
回復 支持 反對

電鋸佬,呵呵...我都想用下LO,用莎拉隱身抓佢.\ /.用普彊血性嚇佢,同彊屍隊友合作包抄佢^^
回復 支持 反對

而且男英槍打頭一下2000  守係水路根本無敵 就算死之前最少殺到2-3隻小屍啦
反而女英槍我會當係龍炮咁用 精準一開完就變成一支垃圾
回復 支持 反對

5M啊== 咁長點抓......我抽左100個都唔中/.\
回復 支持 反對

cso出D野愈出愈屈 你唔放點入去 你唔使玩
回復 支持 反對

4年神器已齊(閃)
講真....鋸守水用途真的不大
守下面除外
比人逼住=死緊
佢彈c的話隻c後面一定唔可以有人
否則彈唔走
左鍵連發幾快(但攻低)
所以前面一死你唔切槍的話係清唔到前面(/死)
龍砲性質完全不同
龍砲+切槍=神器
守水一下都清到3~4隻
以上純屬個人對此兩武器用後的心得
回復 支持 反對

老實講
本人都有用開鋸
就算點屈既槍都有強弱之處
極唔支持樓主推荐既做法..
樓主推荐既方法只係暫時性而且一見人用鋸就踢...
不正是小學雞既行為?學習破解先係問題既解決方法
之於破解電鋸.本人認為瑪麗係可以既
由後方正面用長手(5技)最長可4米
而電鋸右鍵都係大約3左右
回復 支持 反對

認同 = = 我前日有個朋友借左個電鋸ac我. 入到場有2-4隻c行過黎我開爆頭技右KICK打走晒,打多幾野就HUMAN WIN  你話係唔係仲勁過外扌圭卜
回復 支持 反對